نوشته شده توسط : jody

درمان فیستول مقعد با لیزر

 
در حال حاظر برای این بیماری هیچ دارویی کشف نشده و جراحی تنها راه درمان فیستول می باشد. که امروزه با لیزر این جراحی بسیار تمیز وراحت بدون درد وخون ریزی انجام میشود  اگر فیستول سرراست و  کمی عضله اسفینکتر دخیل باشد میتوان عمل فیستولوتومی انجام داد. در این روش با برداشتن سقف محل ، شکاف دورن کانال مقعد به شکاف بیرونی متصل و این شیار از داخل به بیرون التیام می یابد.

 

درمان فیستول مقعد با لیزر

هرچند بعضی اوقات فیستول هفته ها و یا سالها پس از تخلیه خودش را نشان نمیدهد ولی این جراحی با لیزرمیتواند همزمان با تخلیه ی آبسه انجام شود. عمل فیستولوتومی یک روش دیرین با میزان موفقیت ۹۲-۹۷ درصدی است که ضمنا باید یادآور شد بیمار روی دفع مدفوع کنترل کمتری خواهد داشت چون عضله ی اسفینکتر پس از عمل فیستولوتومی تقسیم میشود ، به همین خاطر پزشک معالج باید وضعیت هر بیمار را جداگانه ارزیابی نماید.

علاوه بر فیستولوتومی چند نوع جراحی دیگر هم موجود است که نیازی به تقسیم کردن عضله ی اسفینکتر ندارد. یکی از این گزینه ها “تزریق چسب فیبرین” است. در این روش چسب فیبرین درون شیار فیستول تزریق تا با بافت های مجاور یکی شود. مزیت این کار تقسیم نکردن عضله و درنتیجه حفظ کنترل مدفوع است. هرچند میزان موفقیت این روش تقریبا کم است ولی بخاطر ریسک کم و قابلیت تکرار بی ضرر است.

سوراخ گیر فیستول مقعد ، قطعه ای بلند است که در امتداد فیستول برای پر کردن فضای مابین قرار میگیرد و پس از مدتی با بافت های پیرامون یکی میشود. مثل قبل مزیت این قطعه تقسیم نکردن عضله فیستول و اشکال آن مثل چسب فیبرین میزان موفقیت کم می باشد ، در مطالعات میزان موفقیت زیر ۵۰ درصد گزارش شده است.

یک روش دیگر ، فلپ اندوآنال است و برای بیمارانی که فیستول حاد دارند یا بخاطر عمل فیستولوتومی در حال ازدست دادن کنترل مدفوع شده اند حفظ میشود. در این روش شیار داخلی فیستول توسط بافت های سالم پوشش می شود تا منشا فیستول بسته شود. در این روش میزان بازگشت بیماری حدود ۵۰ درصد است و بیماری های خاص از قبیل بیماری کرون ، بدخیمی ، بافت های ملتهب و سیگار به این عدم موفقیت کمک میکنند. هرچند در این روش هم عضله ی اسفینکتر تقسیم نمیشود ولی کنترل مدفوع به میزان خفیف تا متوسط گزارش شده است.

یک روش دیگر جهت تقسیم نکردن عضله بنام LIFT است که طی آن مسیر فیستول بین فضای داخلی و خارجی عضله تقسیم می شود.  در این حالت عضله ی فیستول تقسیم نمیشود ولی چون این روش به تازگی کاربرد پیدا کرده نمیتوان میزان موفقیت آن را به درستی ارزیابی کرد. اکثر این جراحی ها بصورت سرپایی انجام میشوند ولی درحال حاضر جراحی با لیزر بسیار بسیار از سایر روشها مناسب تر میباشد ودرصد رضایت بیماران را بالا برده. بنابراین پزشکی انتخاب کنید که در چند نوع جراحی فیستول مهارت داشته باشد.

 

درمان فیستول مقعد با لیزر

 
در اکثر موارد راه درمان آبسه جراحی با لیزر است و پوست مجاور مقعد برای تخلیه عفونت با لیزر شکاف داده میشود. این کار در مطب توسط بی حس کننده بدون درد وخون ریزی درکمتر یک ساعت انجام میشود و برای عفونت های حادتر یا بیمارانی که قند خون یا مقاومت بدنی کمتری دارند این عمل در کلینیک انجام میشود.

 

درمان آبسه مقعدی با لیزر

در بیش از ۵۰ درصد موارد پس از تخلیه ی آبسه ، کانالی بین غده های عفونی مقعد و پوسته بیرونی باقی می ماند که معمولا نیاز به تخلیه از خارج دارد. اگر در زمان حضور فیستول پوست التیام یابد امکان بازگشت آبسه وجود دارد و تا زمانیکه فیستول کاملا برطرف نشود بیمار یک چرخه درد ، تورم ، تخلیه و التیام های متناوب تجربه میکند.

آنتی بیوتیک به تنهایی قادر به خارج کردن عفونت نیست و ضمنا بکارگیری آن طی جراحی با دوره  التیام را کاهش نمیدهد و احتمال بازگشت بیماری در آبسه های عادی هنوز وجود دارد. معمولا در شرایطی که بیمار مقاومت بدنی کمتری دارد یا دچار عفونت حاد پوستی شده است مصرف آنتی بیوتیک لازم است. موسسه قلب آمریکا استفاده از آنتی بیوتیک برای بیمارانی که دریچه ی مصنوعی یا سابقه ی آندکاردیت باکتریایی یا بیماری قلبی یا پیوند قلب دارند را توصیه میکند. تجویز آنتی بیوتیک می بایست پس از مطالعه ی کامل سابقه ی بیمار و همچنین معاینات پزشکی صورت گیرد.

 

سیتون چیست؟

 

همانطور که در بالا ذکر شد فیستول مربوط به عضلات اسفنکتر میباشد وعمل فیستولوتومی به عنوان اولین روش درمان توصیه نمیشود و پزشک شاید در شروع کار یک تخلیه کننده ی سیتون بکار ببرد. سیتون یک تکه پلاستیک یا بخیه است که روی کل شیار فیستول قرار میگیرد و دو انتهای سیتون (یا تخلیه کننده) به هم گره زده و بسته میشود و مانند یک حلقه دور مقعد و لذا شیار فیستول را میگیرد. سیتون به مدت ۸ الی ۱۲ هفته درجایش باقی میماند (در برخی موارد بصورت دائمی) و هدف آن کنترل تخلیه و در نتیجه فروکش کردن التهاب و خوب شدن زخم است. این مورد با درد خفیف همراه است و شخص میتواند با داشتن سیتون اجابت عادی داشته باشد. پس از آنکه کل التهاب فروکش کرد میتوان ازگزینه جراحی با لیزر طبق توضیحات بالا را برای فرد مبتلا در نظر گرفت.

 

درمان فیستول در بیماری کرون

 

فیستول در بیماری کرون (التهابی که میتواند برهر بخش از دستگاه گوارش تاثیر بگذارد) بسیار عادی است. این دسته بیماران بیشتر از دیگران در معرض بی اختیاری مدفوع قرار دارند چون بیماری آنورکتال کرون هر از گاهی عود میکند و منجر به جراحی میشود که عضله های اسفینکتر در آن دخیل هستند. باید توجه داشت که بیماری کرون فیستول در وحله ی اول با دارو درمان میشود و جراحی برای رفع عفونت و غالبا مکمل دارو درمانی است. هر فرد باید طبق نیاز خودش تحت درمان قرار گیرد.

 

ریکاوری پس از جراحی

 

درد پس از جراحی توسط مسکن , فیبر و مسهل کنترل میشود. بیمار باید برای صرف زمان در منزل و استفاده از وان نشسته برنامه ریزی و از یبوستی که داروی های مسکن ایجاد میکنند جلوگیری کند. البته درروش جراحی فیستول ویا آبسه با لیزربعد از عمل میتواند به محل زندگی خود باز گردد ونیازی به بستری شدن واستراحت مطلق ندارد

 

آیا آبسه یا فیستول تکرار میشود؟

 

البته تکنیک جراح در درمان فیستول ونقش آن در با زگشت این بیماری بسیار اهمیت دارد ولی در درمان فیستول با لیزربا تکنیکی که من استفاده میکنم بسیار رضا یت بخش است و علی رغم درمان مناسب و التیام کامل احتمال برگشت فیستول وجود دارد که البته میزان آن بستگی به تکنیک جراحی بکار رفته دارد. اگر علائم مشابه که دال بر تکرار بیماری است بروز کند باید با جراح مشورت شود.

 http://clinicdarman.com/



:: بازدید از این مطلب : 838
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 دی 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

 

بدن در دوران بارداری تغییرات زیادی می کند. تهوع و ویار تنها یکی از تغییرات این دوران است. هموروئید مشکل دیگری است که مادران باردار زیادی از آن رنج می برند. همورویید یا بواسیر، یک بافت عروقی است که در انتهای روده بزرگ و مقعد وجود دارد. درصورت متورم شدن رگها، علایمی ایجاد می‌شود که با توجه به اینکه همورویید داخلی یا خارجی است، متفاوت است.نوشتن رپرتاژ آگهی

همورویید داخلی معمولا بدون درد و با خونریزی در موارد شدید با بیرون زدگی رگ متورم از مقعد همراه است اما نشانه همورویید خارجی، معمولا درد و خونریزی موقع دفع و برجستگی رگ متورم در حاشیه مقعد است. افزایش فشار داخل شکم به علل مختلف و یبوست، از عوامل مهم ایجاد هموروئید میباشد اما دلیل ایجاد همورویید کاملا مشخص نیست. همچنین نباید دلیل هرگونه خونریزی مقعد را همورویید دانست زیرا بیماریهای خطرناک دیگری ممکن است با این علایم شروع شوند و تاخیر در تشخیص آنها گاهی آسیب‌های غیرقابل جبرانی به سلامت فرد میزند.

افزایش فشار شکم و یبوست در بارداری باعث ایجاد همورویید می‌شود

در دوران بارداری گاهی یبوست و افزایش فشار داخل شکم باعث ایجاد همورویید می‌شود و مصرف مایعات فراوان درصورتی که پزشک آن را منع نکرده باشد، از آن پیشگیری میکند. همچنین  نشستن در آب گرم و رژیم پرفیبر برای پرهیز از زورزدن هنگام دفع مدفوع و و استفاده از مسکن و داروهای موضعی نیز در کنترل بواسیر مفید خواهد بود.

هنگام بارداری، به علت تغییرات فیزیکی و روانی و حتی هورمونی، تغییراتی در تون عضلات، ترشحات و حرکات نواحی مختلف بدن از جمله دستگاه گوارش ایجاد میشود که گاهی باعث بروز علایم گوارشی مختلف از جمله سنگینی سر دل، آروغ زدن و برگشت اسید میشوند.



:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

 



:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

 

درد در ناحیه ی مقعد یا رکتوم می تواند نشان از بیماری های مختلفی باشد و یا به علت یک کوفتگی ساده ناشی از زمین خوردن روی دهد.در اغلب موارد لخته شدن خون در رگ های بواسیری و یا ایجاد شقاق ( ترک در اطراف ناحیه ی مقعد) عامل ایجاد درد مقعد شناخته می شود اما در مواردی دیگر درد مقعد ناشی از وجود یک آبسه، بیماری آمیزشی، خارج شدن راست روده از محل طبیعی خود و یا بیماری هایالتهاب روده روی میدهد.

دلایل درد مقعدی

در اغلب موارد درد مقعد ناشی از بروز انواع بیماری ها در این ناحیه ی رخ میدهد که شرح مهمترین آنها می پردازیم. انواع بیماریهایی که باعث درد مقعدی می‌شود، به این شرح است:

هموروئید

شایع ترین بیماری ناحیه ی مقعد است که حدود نیمی از افراد جامعه به آن مبتلا می شوند.بواسیر با هموروئید را می توانیم التهاب و یا تورم بالشتک های هموروئیدی که به دفع مدفوع از بدن کمک می کنند، تعریف کنیم.این بیماری ناشی از زور زدن و وارد آمدن فشار بیش از اندازه به این ناحیه رخ داده و شامل علایمی از جمله خارش و خونریزی، بیرون زدگی، خون در مدفوع و درد مقعد است. این بیماری را می توان توسط لیزر قطعی و بدون درد و خونریزی درمان نمود.

 

هموروئید

شقاق یا فیشر مقعدی

یکی از بیماری های کمتر شایع ناحیه ی مقعد است که موجب ترک یا پارگی در اطراف ناحیه ی مقعد می گردد. شقاق معمول در اثر دفع مدفوع سفت ایجاد شده و در اغلب موارد بدون هیچ درمان خاصی بهبود می یابد.این بیماران معمولا خارش، خونریزی و ترشح از مقعد را تجربه نموده و در اغلب موارد درد مقعد را هنگام دفع و پس از آن تجربه خواهند نمود. این بیماری را می توان در صورت مزمن شدن توسط لیزر به راحتی و بدون درد درمان نمود.

 

شقاق مقعدی

آبسه آنورکتال

شیوع این آبسه در بین مردان و کسانی که مبتلا به بیماری های گوارشی هستند، بیشتر است. در این بیماری یک آبسه دقیقا در ناحیه سوراخ مقعد و یا بطور عمیق در جدار راست روده تشکیل می شود.از علائم شایع این آبسه می توانیم به درد مقعد، تورم،درد ضربان دار، تب و درد هنگام اجابت مزاج اشاره کنیم.

آبسه آنورکتال

زگیل های جنسی

زگیل های جنسی در اطراف ناحیه پوست مقعد و یا داخل ناحیه ی تحتانی رکتوم ایجاد شده و از بین بردن آنها مشکل است. این زگیل ها به شکل توده های گل کلمی ایجاد شده و گاهی منفرد و گاهی مجتمع است از علائم این بیماری می توانیم به درد مقعد، خونریزی و بوی بد اشاره کنیم.

زگیل جنسی

درد راست روده زودگذر

چنین شرایطی معمولا در زنان جوان و افراد جوان کمتر از 45 سال رخ داده و دلیل آن بطور واضح مشخص نشده است. اما می توان گفت اسپاسم عضلات مقعد باعث ایجاد چنین شرایطی خواهد شد. درد مقعد در این حالت زودگذر، ناگهانی و شدید است و معمولا کمتر از یک دقیقه به طول می انجامد.در مواردی نادر این اسپاسم مدت طولانی به طول انجامیده و ممکن است درد آن به حدی باشد که فرد را از خواب بیدار نماید.

 

http://jarahlaser.com/



:: بازدید از این مطلب : 1513
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

درمان فیستول مقعدی با لیزر

مساله حائز اهمیت در درمان فیستول مقعدی آن است که درمان داروئی به همراه آنتی بیوتیک و غیره به هیچ عنوان موثر نبوده و تنھا درمان تاثیر گذار انجام جراحی فیستول با با لیزر یا به شکل سنتی می باشد. درمان جراحی(فیستولوتومی) یک نوع روش درمانی است که می توان گفت تنھا روش درمانی موثر به شمار می آید و برای انجام آن سوراخ خارجی و داخلی(اولیه) با رد کردن پروب (میله فلزی نازک و قابل انعطاف و نرم) و با استفاده از آب اکسیژنه و بلدومتیلن رقیق بایستی آن را بیابند و مجرا یا مجاری شود unroffed فیستول باید به صورت کامل معلوم گردد و مجرا در تمامی طول آن باز بطوریکه فیستول به شکل یک زخم باز درآید و باید اطمینان حاصل کرد که زخم حاصل از عمق به سطح بطور خود به خود ترمیم می گردد. و درکلیه وش ھای درمانی چه جراحی معمولی و چه جراحی با لیزر ٥ تا ١٠ درصد بسته به طول و عمق فیستول امکان بازگشت آن وجود دارد.

جراحی با لیزر یکی از روش های نوین جراحی برای از بین بردن بیماریهای نشیمنگاهی محسوب می شود. در جراحی با لیزر به علت برش و انعقاد خون پس از بریدن محل جراحی وضوح مناسبی را برای جراح پدید می آورد به طوری که جراح قدرت مانوری بیشتری نسبت به روش سنتی جراحی داشته و می تواند به طور کامل ریشه ها و شاخه های جانبی را ببیند و احتمال این که ریشه ها ناقص سوزانده شوند بسیار کم است به همین خاطر است که امکان عود بیماری بسیار کم و در حد صفر است.

خوشبختانه ما در این کلینیک توانسته ایم با مدد یک تیم فوق العاده مجرب و کارآمد و همچنین بهترین پزشک متخصص درمان بیماری فیستول در سریع ترین زمان ممکن بدون درد و نقاهت و خونریزی توسط مجهز ترین و به روز ترین دستگاه های روز دنیا بهترین خدمات را در اختیار بیماران عزیز قرار دهیم.

هزینه درمان با لیزر فیستول مقعدی در کلینیک مهنا

اولین نکته در خصوص هزینه های بیماری های نشیمنگاهی با لیزر این است که یک هزینه ثابت ندارد و با رایزنی های انجام شده قرار بر آن شده است که پس از جراحی با لیزر بیمارانی که دارای بیمه تکمیلی هستند با نامه ای از سوی پزشک خود بتوانند هزینه عمل خود را دزیافت نمایند.

 



:: برچسب‌ها: کلینیک مهنا ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

 

 
کیست مویی یا سینوس پیلونیدال همان سینوسی است که معمولا مو دار است و زیر پوست بین کفل ها کمی بالاتر از مقعد ایجاد میشود. سینوس بصورت عمودی بین کفل ها ایجاد میشود و به ندرت در نواحی دیگر بدن رخ میدهد، و تنها راه درمان کیست مویی خارج کردن کیست به روش جراحی می باشد. به جز روش جراحی هیچ درمان دارویی و یا گیاهی وجود ندارد.

 

  • پیلونیدال یعنی ” لانه ی مو”
  • سینوس یک کانال باریک غیرعادی در بدن شما است. مسیر سینوس معمولا از مرکز عفونت در بافت های عمیق تر به سطح پوست میباشد , بدین معنی که چرک هر از گاهی به پوست منتقل و تخلیه میشود.
کیست مویی چیست

کیست مویی چیست

 

دلیل ایجاد کیست مویی

 
دلیل واقعی کیست مویی (سینوس پیلونیدال)هنوز مشخص نیست و فرضیه های مختلفی وجود دارد. برای مثال فرضیه ای میگوید این یک ناهنجاری جزئی مادرزادی بین کفل ها است و به همین خاطر بین افراد خانواده رخ میدهد. ناهنجاری در این بخش از پوست بخاطر این است که مو به جای بیرون آمدن به درون پوست رشد میکند.

 

فرضیه دیگر میگوید در اثر فشار یا اصطکاک پوست بین کفل ها , گودی یا فرورفتگی پیدا میکند و این خود مسئول فشرده شدن و رشد مو به درون و ایجاد کیسه یا غده ی چرکی میشود.

دلیل هرچه باشد , زمانیکه مو در پوست گیر کند باعث خارش و التهاب میشود. پوست ملتهب هم عفونت میکند و پس از مدتی عفونت دائمی و تکراری میشود. سپس عفونت منجر به سینوسی میشود که دارای قطعاتی از مو است.

 

چه کسانی دچار کیست مویی میشوند؟

 
در انگلستان از هر صد هزار نفر حدود ۲۶ نفر دچار کیست مویی میشوند و در کودکان و افراد بالای ۴۰ سال نادر و برای مردان چهار برابر زنان رخ میدهد (چون بیش از زنان مو دارند).

 

یک سری عوامل نیز در ایجاد این مشکل دخیل هستند مانند:

  • شغلی که نشستن زیاد از حد لازم دارد
  • چاقی یا وزن زیاد
  • خارش یا آسیب دیدگی دائمی محل
  • کفل پر از مو
  • سابقه خانوادگی

این مشکل در قدیم به “صندلی جیپ” معروف بود چون بین رانندگان جیپ های ارتش متداول بود , احتمالا به خاطر ساعت ها رانندگی و بالا و پایین جستن که منجر به خارش و جراحت جزئی و فشار به کفل ها بوده است.

چه کسانی دچار کیست مویی میشوند؟

 

کلینیک پایتخت



:: برچسب‌ها: کیست مویی , درمان کیست مویی , سینوس پیلونیدال , کلینیک پایتخت , بیماری نشیمنگاهی , درمان کیست مویی با لیزر ,
:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

يكي از شايع ترين بيماري هاي آميزشي زگيل تناسلي است كه با نام زگيل مقاربتي هم شناخته مي شود.به طوري كه آمار غير رسمي حاكي از آن است كه در حال حاضر بيش از 1 ميليون ايراني به اين بيماري عفوني مبتلا شده اند. با توجه به الگوي روابط جنسي جوانان در شرايط فعلي احتمال افزايش اين عدد پيش بيني مي شود. چنين آمار تامل برانگيزي يعني يك اپيدمي گسترده پيش رو داريم كه اگر براي مقابله با آن چاره اي انديشيده نشود مي تواند اين بيماري را به مراتب از ايدز هم خطرناك تر كند و جلوگيري از بروز اين فاجعه ي انساني از وظايف خطير و دشوار جامعه ي پزشكي است كه هم سطح آگاهي افراد را افزايش دهد و هم با كمك روش هاي درماني موثري به جنگ با اين بيماري بشتابد.

تصوير شكل زگيل تناسلي

تصوير زگيل تناسلي

بيماري زگيل تناسلي چيست ؟

بيماري زگيل تناسلي يكي از شايع ترين عفونت هاي پوستي است كه در زير مجموعه ي عفونت هاي آميزشي STI قرار ميگيرد. نوعي ويروس عامل اصلي اين بيماري شناخته شده است كه با اولين تماس جنسي با فرد آلوده بيماري را آغاز مي كند. اين بيماري به شكل زگيل هايي در شكل و اندازه هاي گوناگون در نقاط مختلف ناحيه ي تناسلي و مقعد خود را نشان مي دهد.

با آغاز روابط جنسي فرد ريسك ابتلا به زگيل هاي تناسلي بسيار افزايش مي بيابد به طوري كه امروزه سن آغاز اين بيماري متاسفانه به مرز 14 سال رسيده است.

پس از آن كه فرد به عنوان ناقل ويروس شناخته شد ، وضعيت سيستم ايمني بدن فرد تعيين كننده ي آن است كه زگيل هاي تناسلي پس از چه مدتي بر روي پوست او ظاهر شوند. اين مدت زمان به طور متوسط 3 ماه است ولي اگر سيستم ايمني بدن فرد ضعيف باشد زودتر هم اتفاق مي افتد. در برخي موارد هم شخص تا پايان عمر فقط به عنوان ناقل بيماري شناخته مي شود و هيچگونه علائمي از زگيل هاي تناسلي بر روي پوست خود مشاهده نمي كند ولي مي تواند بيماري را به شريك جنسي خود انتقال دهد.

 

منبع: http://jarahlaser.com/

 



:: برچسب‌ها: زگیل تناسلی , زگیل مقاربتی , عفونت پوستی , بيماري زگيل تناسلي , بیماری جنسی ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

جهت پیشگیری از ابتلا به زگیل تناسلی بهتر است واکسن گارداسیل (Gardasil) را پیش از سن ۲۶ سالگی تزریق نمایید.

  • از عوامل استرس زا دوری کرده و مصرف مواد غذایی مثل برگ های سبز، غلات کامل، بادام، لوبیا و مواد سرشار از آنتی اکسیدان را به سبد غذایی خود بیافزایید.( این مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید.)
  • لازم است برخی از مواد غذایی مثل مواد غذایی آلرژی زا، گوشت قرمز، غذا های تصفیه شده ( ماکارونی )، غذا های فرآوری شده با چربی ترانس را از زندگی خود حذف نمایید.
  • برای پیشگیری از ابتلا به این نوع زگیل لازم است تمامی نکات بهداشتی را در رابطه جنسی رعایت نمایید . برای این پیشگیری لازم است چند نکته را به یاد داشته باشید:
  • استفاده از کاندوم حین رابطه جنسی
  • عدم رابطه با کسانی که علائم زگیل تناسلی را دارند.
  • استفاده از قرص های ضد بارداری بطور غیر مستقیم با ابتلا به این بیماری در ارتباط است زیرا مصرف این قرص ها می تواند موجب افزایش رابطه های جنسی خطرناک و بدون کاندوم گردد.
  • لازم است تنها با یک شریک، رابطه جنسی داشته باشید، زیرا رابطه جنسی با افراد مختلف می تواند موجب عفونت HPV و ابتلا به زگیل تناسلی گردد.

درمان پزشکی زگیل تناسلی

این نوع از درمان بسیار موثر بوده و با مراجعه به پزشک و استفاده از دارو های شیمیایی انجام می گیرد.

  • لیزر CO2 ( موثر ترین روش با  احتمال عود کمتر )
  • کرم آلدارا : نوعی پماد که با عوارضی همچون سوزش همراه است.
  • نیتروژن مایع ( اولین و بهترین گزینه درمانی ): این روش که به سرما درمانی نیز معروف است، زگیل ها را منجمد کرده و از بهترین روش های درمانی زگیل نیز محسوب می گردد زیرا در کنار رسیدن به نتیجه ای مطلوب هزینه ای کمتر نیز پرداخت خواهید نمود.
  • پودوفیلوکس : این پماد ترکیبی از کاندی لوکس و پودوفیلین است که به صورت موضعی و توسط شخص قابل استفاده میباشد این پماد تاثیر بیشتری نسبت به سایرین دارد و در جهت پیشگیری نیز کاربرد خواهد داشت.
  • پودوفیلوم رزین : به صورت موضعی و تنها توسط پزشک قابل استفاده می باشد.
  • اسید تری کلرواستیک : به صورت موضعی استفاده می شود و در درمان بیماری تاثیر گذاری نخواهد بود همچنین این روش همراه با درد و سوزش خواهد بود.
  • تزریق داروی اینترفرون : این روش هرگاه روش های دیگر مفید نباشد مورد استفاده قرار می گیرد ولی همراه با عوارض بسیاری خواهد بود.
  • الکتروکوتر : در این روش زگیل ها با استفاده از جریان الکتریکی سوزانده می شوند، و اثر زخم ها به جای خواهد ماند.
  • عمل جراحی : در این روش درمانی که تحت بیهوشی موضعی یا عمومی انجام می گیرد، زگیل های کوچک برداشته می شود. روش جراحی در درمان زگیل تناسلی موثر است و امکان بازگشت کمتری نیز دارد.
منبع : بیچشک



:: بازدید از این مطلب : 236
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

بواسیر یا هموروئید به عروق خونی متورم و بزرگ شده ای گفته می شود که در ناحیه تحتانی راست روده(رکتوم) و مقعد قرار دارند. عروق خونی به دلیل افزایش فشار داخلی متورم می شوند. هموروئید معمولا با افزایش فشار داخل شکمی ایجاد می شود.برخی از علل بالقوه آن ها عبارتند از:

  • وجود سختی و فشار در زمان حرکات روده (این وضعیت ممکن است به علت یبوست و یا اسهال بیش از حدباشد)
  • در طی دوران بارداری
  • چاقی
  • نشستن های طولانی
  • سرطان رکتوم
  • مقاربت مقعدی
  • بیماری های التهابی روده (بیماری کرونوکولیت اولسراتیو)
منبع:http://jarahlaser.com

 



:: برچسب‌ها: بواسیر , هموروئید , درمان بواسیر با لیزر , درمان هموروئید با لیزر , درمان بواسیر , درمان هموروئید ,
:: بازدید از این مطلب : 849
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

شقاق مقعد یا آنال فیشر یک بیماری نشیمنگاهی بسیار دردناک است که به دلیل زخم سطحی یا پارگی در قسمت پوشش سلولی مقعد است. شقاق به شکل یک خط طولی است که در نیمه تحتانی کانال مقعد در ناحیه زیر خط دندانه‌ای به وجود می آید و چون این ناحیه دارای حسگرهای زیادی می باشد، باعث ایجاد یک شرایط بسیار دردناکبرای فرد می شود.



:: برچسب‌ها: شقاق, فیشر, درمان شقاق, علائم شقاق, ,
:: بازدید از این مطلب : 617
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 آبان 1397 | نظرات ()