نوشته شده توسط : jody
شقاق در بارداری، علت، علائم و روش های خانگی درمان آن

 

بارداری و مادرشدن  یکی از شیرین ترین تجربه های هر زنی در طول زندگی است. اما این دوره از زندگی بی شک بدون مشکل نبوده و سختی های خاص خود را دارد. یکی از مشکلات بسیار شایع در این دوران شقاق در بارداری است. شقاق نوعی بیماری مقعدی است که موجب بروز زخمی عمیق و طولی در مقعد می گردد. عمق این زخم بسته به مدت زمان شروع بیماری می تواند متغیر باشد اما عمدتا عمق زخم تا عضله اسفنکتر مقعدی گسترش یافته است.

اما نکته مثبتی که در رابطه با این بیماری وجود دارد این است که اگر مادران آگاهی خود را بالا ببرند، می توانند از درگیری با این بیماری در امان بمانند و یا آن را درمان کنند. به همین جهت به شما توصیه می کنیم مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

علت شقاق در بارداری

این مشکل می تواند در اثر مجموعه ای از عوامل مختلف پدید آید، به طور مثال وضعیت جسمی مادر و تغییر در سبک زندگی در این دوره و یا وضعیت تغذیه می تواند از عواملی باشد که احتمال بروز این بیماری در فرد را افزایش می دهند. مهمترین علل پدید آمدن این بیماری به این شرح است:

  • تغذیه : در این دوران اغلب مادران ویار های ویژه دوره بارداری را تجربه می کنند، همین امر موجب می شود تغذیه خود را تغییر داده و کمتر از آب و یا خوراکی های مفید استفاده کنند.
  • هورمون بارداری : بارداری همراه با ترشح هورمون هایی است که برای رشد جنین ضروری است اما سبب ایجاد یبوست می شود؛ یبوست اصلی ترین عامل شقاق است.
  • استراحت : اکثر مادران باردار گمان می کنند که باید در این دوران تنها استراحت کنند همین امر موجب می شود فعالیت خود را به شدت کاهش داده و یا مدت زمان طولانی را بنشینند، در نتیجه یبوست در این افراد تشدید خواهد شد.
  • وضعیت جسمی : یکی از عوامل شقاق افزایش وزن است از آنجایی که بارداری وزن مادر را به شدت افزایش می دهد و حجم رحم بیشتر می شود، احتمال بروز این بیماری نیز افزایش می یابد.

علائم

مهمترین علائم شقاق در بارداری به این شرح است:

  • درد
  • خونریزی
  • خارش
  • سوزش
  • التهاب و تورم مقعد
  • مشاهده زخم طولی و عمیق

درمان

از آنجا که بارداری دوره ای حساس است، درمان هر مشکلی در این دوران باید با مشورت پزشک انجام شود و از درمان های خودسرانه خودداری شود. مادران باید قبل از مصرف هر نوع دارویی با پزشک مشورت کنند زیرا اغلب داروهای تولید شده برای درمان شقاق، باعث آسیب به جنین می شود.اغلب موارد شقاق در بارداری با درمان های خانگی بهبود یافته و بعد از زایمان به طور کامل برطرف می شود. بنابراین نیازی به جراحی نخواهد بود. اما در صورت تداوم این بیماری حتی بعد از زایمان پزشک انجام جراحی را برای برطرف کردن اسپاسم عضله توصیه می کند.

روشهای خانگی پرکاربرد ترین روش درمان شقاق در بارداری است که هیچ ضرری را برای مادر و جنین نداشته و مادران می توانند با انجام چند راهکار ساده از شر بیماری خلاص شوند. برخی از روشهای خانگی درمان این بیماری به این شرح است:

تغذیه صحیح

فیبر

اولین خط برای درمان این عارضه رعایت رژیم غذایی صحیح است.در این رژیم باید از بروز یبوست جلوگیری کرده و یا آن را درمان نمایید. رژیم غذایی مادر باردار باید افزون بر مواد مغذی مورد نیاز، حاوی مقدار زیادی فیبر باشد. فیبر اصلی ترین ماده غذایی است که می تواند یبوست، اصلی ترین علت شقاق را درمان نماید. برای این منظور پیشنهاد می شود هر فرد حداقل 25 تا 30 گرم فیبر در رژیم غذایی خود داشته باشد. از خوراکی های حاوی فیبر می توانیم به انواع سبزیجات، میوه ها و غلات اشاره کنیم.

به علاوه نوشیدن آب کافی از دیگر درمانهای خانگی مناسب برای درمان شقاق است که در نرم نمودن مدفوع و جلوگیری از یبوست تاثیرگذار است. هر فرد باید به طور متوسط 8 لیوان آب در طول روز بنوشد.

ورزش و تحرک

استراحت مطلق را فراموش کنید! باید میزان فعالیت خود را افزایش دهید. برای این منظور بهتر است حداقل 30 دقیقه در طول روز ورزش کنید. بهترین ورزش برای این دوران پیاده روی است.

حمام سیتز

حمام سیتز

حمام سیتز یکی از روشهای ساده برای درمان این بیماری است که می تواند التهاب و عفونت را کاهش داده و به ترمیم سریع زخم کمک کند. این روش درمانی شامل قرار دادن ناحیه کفل و لگن در آب گرم است. بهتر است این روش را برای 15 الی 20 دقیقه و برای 2 الی 3 مرتبه در روز تکرار کنید.

برای استفاده از حمام سیتز می توانید از وان، لگن حمام و یا لگن مخصوص حمام سیتز که بر روی درپوش توالت نصب می شود، استفاده کنید.

کمپرس سرد

از آنجایی که مصرف مسکن در این دوران میتواند برای جنین مضر باشد باید قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنید. اما یک راه حل ساده برای درمان درد ناشی از شقاق استفاده از کمپرس سرد است که می تواند به سرعت درد آن را کاهش دهد. برای تهیه کمپرس سرد چند تکه یخ را در کیسه فریزر قرار داده و سپس در حوله بپیچید و بر روی موضع مورد نظر قرار دهید.

ملین ها

در صورتی که همچنان با بیماری درگیر هستید و مصرف فیبر نتوانسته مشکل شما را حل نمایید. می توانید به مدت محدود و با مشورت پزشک از ملین ها مناسب با این دوران استفاده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody
یک دریچه عضله ای حلقه ای شکل در ورودی معده وجود دارد که اسفنکتر مری پایین (LES) نامیده می شود به طور معمول، LES بعد از عبور مواد غذایی بسته میشود اگر LES به طور کامل بسته نشود، اسید تولید شده توسط معده، می تواند به مری نفوذ کند این، می تواند سوزش سر دل را ایجاد کند ؛ اگر علائم رفلاکس اسید معده ،بیش از دو بار در هفته اتفاق افتد، شما بیماری رفلاکس اسید دارید، همچنین به عنوان بیماری ریفلاکس معده (GERD) شناخته می شود ، این بخش از سلامت نمناک به توضیحاتی کامل در مورد رفلاکس معده و سوزش سر دل اختصاص دارد.
 

علائم رفلاکس معده چیست؟

  • سوزش سر دل:درد یا ناراحتی که ممکن است از شکم به قفسه سینه و یا حتی به گلو برسد.

  • رگورژیتی:یک اسید تلخ که به گلو یا دهان برمیگردد.
  • دیسفاژی :باریک شدن مری که باعث میشود، احساس کنید غذا در گلو گیر کرده

علل بیماری رفلاکس اسید معده چیست؟

یک علت شایع در بیماری رفلاکس اسید به یک اختلال معده برمیگردد، که فتق هیاتال نامیده می شود این اتفاق زمانی می افتد که قسمت فوقانی شکم و LES به بالای دیافراگم حرکت کند، عضله ای که شکم را از قفسه سینه جدا می کند به طور معمول، دیافراگم، اسید معده را در شکم نگه میدارد اما اگر یک فتق هیاتال داشته باشید، اسید می تواند به مری نفوذ کند و باعث علائم بیماری رفلاکس اسید شود دیگر عوامل مشترک برای بیماری رفلاکس اسید، شامل موارد زیر است:
  • خوردن وعده های غذایی بزرگ و دراز کشیدن بعد از آن
  • داشتن اضافه وزن
  • خوردن یک وعده غذایی سنگین و دراز کشیدن بر روی پشت و یا خم شدن
  • خوردن تنقلات قبل از خواب
  • خوردن غذاهای خاص، مانند مرکبات، گوجه فرنگی، شکلات، نعناع، ​​سیر، پیاز، یا غذاهای تند و چرب
  • نوشیدن برخی نوشیدنی ها مانند:الکل، نوشابه های گازدار، قهوه یا چای
  • سیگار کشیدن
  • حاملگی
  • مصرف آسپیرین، ایبوپروفن، آرامبخش یا داروهای فشار خون

منبع: http://namnak.com



:: برچسب‌ها: رفلاکس معده , علت رفلاکس معده ,
:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

 

بیماری بواسیر یا همان بیماری هموروئید، در اثر آسیب عروق مقعدی و گشاد شدن این عروق ایجاد می شود. بواسیر بیماری شایعی است که احتمال بروز آن در هر سنی وجود دارد، ولی اغلب کهن سالان را به خود درگیر می نماید.

بیماری بواسیر بسته به نوع عروق درگیر به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم می شود، از طرفی بواسیر داخلی  بسته به شدت بیماری به چهار درجه مختلف تقسیم می شود. تعیین درجه بیماری جهت انتخاب نوع درمان اهمیت ویژه ای دارد. که بهتر است این امر با مشورت پزشک انجام پذیرد.

اغلب موارد بیماری بواسیر به خصوص در درجات اولیه با راهکارهای خانگی و تغییر در سبک زندگی قابل حل و درمان است. اما در صورتی که بیماری به حالت مزمن درآمده و یا شدت یافته باید قبل از پیچیده تر شدن بیماری از درمان های تهاجمی برای برطرف کردن این عارضه استفاده نمود. در این مقاله قصد داریم، شما را با راهکارهای درمان خانگی هموروئید یا بواسیر آشنا کنیم که با تکیه بر آنها بتوانید، مشکل خود را حل نمایید. برخی از مهمترین روشهای درمان خانگی بواسیر به این شرح است:

دریافت فیبر کافی

مهمترین نکته برای درمان بیماری بواسیر برطرف کردن یبوست است. زیرا که یبوست نقشی اساسی در ایجاد بیماری، تشدید و نیز عود مجدد آن دارد. زیرا یبوست می تواند فشار بسیار زیادی را به عروق مقعدی در راست روده ایجاد نماید.

از آنجایی که بهترین راهکار طبیعی برای برطرف کردن یبوست، مصرف فیبر است، پزشکان تاکید بر این امر دارند که بیماران خوراکی های حاوی فیبر یعنی انواع میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود قرار دهند. در حالت کلی میزان مصرف فیبر برای هر فرد 25 گرم در روز تعیین شده است. البته این میزان از فیبر بسته به سن و جنسیت فرد متغیر است.

انواع حبوبات مانند عدس و لوبیا، سبزیجات مثل نخود و همچنین میوه هایی مانند تمشک،سیب، گلابی و … از منابع سرشار از فیبر به شمار می روند.

نوشیدن آب کافی

یکی دیگر از راهکار ها برای درمان یبوست، نوشیدن آب کافی است. نوشیدن آب می تواند از طریق نرم نمودن مدفوع به درمان یبوست کمک ویژه ای نماید. زیرا با تامین آب مدفوع نرم شده و عبور آن از مقعد فشاری را ایجاد نمی کند.

میزان آب مورد نیاز برای هر فرد بسته به شرایط آب و هوایی زندگی و نیز میزان فعالیت روزانه متفاوت است، با این حال هر فرد باید به طور متوسط حداقل 8 لیوان آب در طول روز بنوشد.

تغییر در سبک زندگی

درمان خانگی بواسیر

تغییر در سبک زندگی می تواند به شدت بر وضعیت گوارش تاثیرگذار باشد که این امر خود ارتباطی مستقیم با بیماری بواسیر یا هموروئید دارد. یکی از مهمترین تغییرها در زندگی افزایش میزان فعالیت های روزانه است. نتایج تحقیقات بر روی مبتلایان به بواسیر ثابت کرده افرادی که فعالیت کمتری داشته و مداوم یک جا می نشینند، بیشتر از سایرین در معرض بیماری قرار می گیرند، پس لازم است حتما ورزش را در برنامه روزانه خود بگنجانید. برای شروع می توانید حداقل 30 دقیقه در روز ورزش های سبک نظیر پیاده روی داشته باشید. در کنار ورزش رعایت برخی نکات می تواند تاثیرات جدی در برطرف کردن این بیماری داشته باشد، این نکات عبارتند از :

  • پرهیز از نشستن به مدت طولانی
  • اجتناب از بلند کردن و جابه جایی اجسام سنگین
  • پرهیز از زور زدن در توالت
  • پرهیز از سیگار
  • اجتناب از رابطه جنسی مقعدی
  • کاهش وزن

استفاده از گیاهان دارویی

بواسیر و گیاهان دارویی

یکی دیگر روشهای درمان خانگی بواسیر برطرف نمودن التهاب و نیز عفونت است. برای این منظور باید از داروهای ضد التهاب برای از بین بردن عفونت بواسیر استفاده نمود. لیست گیاهان کاربردی در درمان بواسیر عبارتند از :

  • سرکه سیب : سرکه سیب ماده ای ضد التهاب بسیار قوی است که می تواند از عفونت بواسیر جلوگیری نماید. برای این منظور کافی است. پنبه آغشته شده به سرکه سیب را بر روی مقعد استعمال نمایید.همچنین می توانید روزانه ترکیبی از عسل و سرکه سیب را بنوشید.
  • نارگیل : پژوهش ها ثابت کرده اند که آب نارگیل نارس می تواند در درمان خونریزی های هموروئیدی موثر باشد.
  • آب آلوئه ورا :  برای بهبود گوارش می توانید آب آلوئه ورا بنوشید و یا از نوشیدنی های آماده آلوئه ورا استفاده کنید.
  • سیر : برای این منظور چند عدد سیر را له کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید. سپس پنبه ای را به این مواد آغشته نموده و بر روی بواسیر اعمال کنید.
  • کلم : تهیه و مصرف ترشی کلم یکی از راهکار های درمان بواسیر است زیرا این خوراکی دارای فیبر، ویتامین C  و غنی از آهن است.
  • روغن نارگیل : این روغن طبیعی می تواند در برطرف کردن عفونت و نیز تقویت سیستم ایمنی بدن موثر باشد. به همین منظور می توانید مقداری از این روغن را بر روی ناحیه مورد نظر اعمال کنید و پس از مدتی بشویید.
  • فندق افسونگر : فندق افسونگر دارای تاثیرات مثبتی از جمله کاهش التهاب و تسکین جوش ها است. برای استفاده از فندق جادوگر برای درمان بواسیر کافی است، پنبه آغشته به این روغن را بر روی موضع مورد نظر بمالید. بهتر است این روش را حداقل 3 مرتبه در روز تکرار کنید.

حمام سیتز

حمام سیتز

حمام سیتز یا نشیمن یکی از روشهای اختصاصی برای درمان بیماری های نشیمنگاهی و تناسلی است. این روش درمان می تواند موجب افزایش گردش خون در این ناحیه شده و نیز با برطرف کردن عفونت و التهاب به درمان سریع تر بیماری کمک نماید.

برای این منظور کافی است لگن حمام و یا لگن مخصوص حمام سیتز که بر روی درپوش توالت نصب می شود را تهیه کرده و از آب گرم پر نمایید. درجه حرارات آب باید به نحوی باشد که پوست نسوزد. همچنین مقدار آب باید در حدی باشد که حداقل نواحی ران و کفل ها را پوشش دهد. می توانید برای مدت 20 دقیقه در این آب بنشینید. این روش درمانی را می توان 2 الی  3 مرتبه در روز تکرار نمود. افزودن مقداری نمک اپسوم و یا جوش شیرین به آب می تواند تاثیرگذاری آن را افزایش دهد.

منبع: ونک لیزر https://vanaklaser.ir/



:: برچسب‌ها: بواسیر , هموروئید , درمان بواسیر , درمان خانگی بواسیر , ,
:: بازدید از این مطلب : 236
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

سوزش در معده، می تواند موجب درد، خستگی، و فشار بر روی معده و شکم شود. سوزش معده بزرگ در حال بزرگ شدن و شایع شدن است، به دلیل استفاده از غذاهای غیر قابل هضم، مشکلات سلامتی، عفونت، استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها و آب کلر دار ؛ عوامل متعددی در بروز درد معده دخالت دارند که در این بخش از سلامت نمناک بنا به درخواست کاربران قصد داریم شما را با مجموعه ای از این عوامل آشنا می کنیم پس همراه ما باشید تا تمام علل و دلایلی که موجب سوزش و درد معده می شوند را بشناسید.

 

عدم تحمل گلوتن: 

عدم تحمل گلوتن و حساسیت به این ماده در واقع به پروتئین موجود در جو، گندم و چاودار یکی دیگر از دلایل دردمعده است ؛ مشکلی که همراه با نفخ، اسهال، یبوست، خستگی مفرط و درد شکم است. 

ورم معده:

ورم معده یک نوع سوزش، آسیب و التهاب معده است. علایم رایجش شامل احساس سوزش پس از غذا یا هنگام دراز کشیدن، تهوع، نفخ شکم، درد شکمی، سکسکه و از دست دادن اشتها می باشد.

عدم تحمل لاکتوز: 

یکی از علل رایج درد معده در جهان همین عدم تحمل لاکتوز است ؛ عدم تحمل لاکتوز علائمی چون گاز، نفخ، آروغ، سوء هاضمه، تهوع، اسهال، یبوست و درد گرفتگی عضلات شکم دارد 

بیماری رفلکس معده (GERD):

بیماری رفلکس معده، مشکلی است که در آن بخش پایینی اسفنکتر مری به نحوی نامناسب باز می شود و یا به طور کامل بسته نمی شود و اجازه می دهد که اسیدهای شکمی به مری بیایند. عوامل ریسک بیماری رفلکس معده عبارتند از:چاقی، بارداری، سیگار کشیدن و خوردن محصولات اسیدی مانند مرکبات یا غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی . 

آلرژی های غذایی یا عدم تحمل:

احساس سوزش در معده و سینه می تواند ناشی از آلرژی یا عدم تحمل غذا باشد. این احساس هم می تواند بعد از خوردن رخ دهد. زمانی که فرد غذایی را مصرف می کند که نمی تواند تحملش کند و یا نسبت به آن حساسیت دارد، ممکن است تهوع و استفراغ را تجربه کند. سپس پزشک شما یک تست آلرژی تجویز خواهد کرد تا محدوده غذاهای محرک برای شما اعلام و تعیین شود. 

منبع: نمناک



:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

همان‌گونه که از نام زخم مری مشخص است ایجاد زخم در ناحیه مری می‌باشد، یعنی از حلق تا اسفنگتر فوقانی معده.

زخم گوارشی

وجود این زخم‌ها موجب احساس درد در ناحیه زیر و پشت استخوان‌های دنده و جناغ سینه می‌شود و بسته به عامل ایجاد کننده آن ممکن است از انواع داروهای آنتی اسید کاهش دهنده ترشح اسید معده یا سایر داروها و نیز رژیم‌های مخصوص غذایی برای کاهش این درد استفاده شود.
این درد در برخی مواقع با درد ناشی از بیماری‌های قلب یا ریه اشتباه گرفته می‌شود.

عوامل ایجاد کننده این‌گونه زخم‌ها
در ایجاد زخم مری عوامل متعدد و گسترده‌ای می‌توانند دخالت داشته باشند که از جمله آن‌ها می‌توان به برگشت اسید از معده (رفلاکس معده)، اشاره نمود که این بازگشت اسید به تنهایی یا همراه با غذا به داخل مری موجب التهاب مری (ازوفاژیت) و سپس ایجاد زخم در آن می‌شود که خود آن هم می‌تواند ناشی از شل شدن اسفنگتر فوقانی معده به هر علت باشد. مواد خورنده و سوزاننده غیر خوراکی سمی مثل محلول‌های لوله‌بازکنی، برخی اسیدها که در منزل نگه‌داری می‌شوند و ...، یا حتی خوراکی در مقادیر و دوزهای بالا و نیز خوردن و گیر کردن قرص در مری باشد. یکی دیگر از عواملی که ممکن است در ایجاد این زخم‌ها نقش داشته باشد، ممکن است اشتباهات پزشکی در مواردی مثل آندوسکوپی و برخورد لوله آندوسکوپی با دیواره مری و ایجاد زخم در آن باشد. تشخیص نهایی زخم مری با آندوسکوپی امکان پذیر است.
توصیه‌های عمومی در زخم‌های لوله گوارشی به خصوص زخم مری
با توجه به اینکه مری از قسمت‌های ابتدایی لوله گوارشی می‌باشد حالت فیزیکی غذا و اینکه آبکی و شل باشد یا از قطعات جامد و سخت تشکیل شده باشد و حتی جویدن مناسب یا ناکافی غذا می‌تواند در کاهش یا افزایش طول دوره ترمیم زخم‌ها اثرگذار باشد.
کاهش حجم وعده‌های غذایی و افزایش تعداد وعده‌ها نیز چون احتمال رفلاکس اسید معده را کاهش می‌دهد می‌تواند در بهبود هر چه سریع‌تر زخم‌ها موثر باشد.
عدم نوشیدن آب فراوان قبل، هنگام و تا دو ساعت پس از صرف غذا و خودداری از دراز کشیدن بلافاصله (حداقل 30 دقیقه) پس از صرف غذا نیز احتمال رفلاکس که اصلی‌ترین عامل ایجاد زخم است را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. همچنین در صورت وجود اضافه وزن، وزن بیمار باید متعادل گردد.

 

ادامه در https://www.beytoote.com



:: برچسب‌ها: زخم گوارشی,زخم مری ,
:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

وجود خون در ادرار یک نشانه نگران کننده است که حتما باید جدی گرفته شود و با تشخیص دلیل حتما درمان شود چرا که شاید همین مقدار کم خون موجود در ادرار علامت و هشداری برای توجه بیشتر به سلامتی باشد.

دیدن خون در ادرار شما می تواند هشدار دهنده باشد. در حالی که در بسیاری از موارد علت بی ضرر است، خون در ادرار (هماتوژیوم ) می تواند یک اختلال جدی را نشان دهد ، خون که می توانید ببینید هماتوریوم نادر است.

خونریزی ادراری که فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده است، (هماتوژیوم میکروسکوپی) نام دارد در هر صورت، تعیین اهمیت خونریزی مهم است و درمان بستگی به علت دارد.

علائم و نشانه‌های خون در ادرار:

1. هماتوژیوم قهوه ای، صورتی یا قرمز رنگ است. خونریزی کمی در آن مشاهده میشود و معمولا دردناک نیست با این وجود، لخته شدن خون در ادرار می تواند دردناک باشد.

2. خون در ادرار اغلب بدون علائم و نشانه های دیگر رخ می دهد. 

3. هر زمان که در ادرار خون دیدید به دکتر مراجعه کنید.

4. بعضی از داروها، از جمله ملین های Ex-lax و غذاهای خاصی از جمله چغندر، و انواع توت ها، می توانند باعث قرمزی ادرار شوند. تغییر در رنگ ادرار ناشی از مواد مخدر، غذا یا ورزش ممکن است طی چند روز از بین برود.

5.خون در ادرار متفاوت است، اما ممکن است نتوانید تفاوت را بگوئید. بهتر است که هر زمان که ادرار قرمز رنگ می بینید، به پزشک مراجعه کنید.

خون در ادرار مردان

علائم و نشانه های وجود خون در ادرار



:: برچسب‌ها: خون در ادرار ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 مهر 1398 | نظرات ()