نوشته شده توسط : jody

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیست مویی یا همان سینوس پیلونیدال عارضه ای است که در انتهای ستون فقرات و بر روی استخوان دنبالچه ایجاد می شود. این بیماری معمولاً در سن بین 15 تا 30 سال گریبان افراد را می گیرد و بعد از سن 40 سال احتمال ابتلا به آن کمتر می شود. کیست مویی بیشتر در افراد پرمو و یا افرادی که سابقه ژنتیکی این بیماری را دارند دیده می شود. بنابراین چون زنان به دلیل طبیعت خود موهای بدنشان کمتر از مردان می باشد می توان گفت کیست مویی بیشتر در مردان به وجود می آید.

کیست مویی عفونتی است که بیشتر در ناحیه دنبالچه پایین کمر ایجاد می شود اما ممکن است در جاهای دیگری از بدن هم به وجود بیاید. این بیماری به صورت حفره یا سوراخ بر روی پوست به وجود می آید و اگر به آن بی توجه باشید و آن را جدی نگیرید ممکن است داخل کیست مویی پر از چرک و عفونت شود که در این صورت درد شدیدی خواهد داشت. در حال حاضر با کشف روش های متنوع و نوین درمان برای این بیماری جای نگرانی نیست و به راحتی میشود آنرا درمان و یا حتی از ایجاد آن پیشگیری نمود.

نشانه ها و علائم کیست مویی

در ابتدا شما نشانه و یا علائم خاصی به جز یک برآمدگی روی پوست مشاهده نمی کنید اما به مرور زمان علائمی مثل درد، ترشح چرک و یا خون، بوی بد و التهاب هم به علائم آن اضافه می شود. به عبارت دیگر چون یکی از دلایل ایجاد این بیماری برگشت مو به داخل است، درون سوراخ و یا حفره ای که ایجاد شده گلوله های مو و چرک و عفونت جمع می شود.

  • بعد از مدتی ممکن است هنگام نشستن و یا حتی ایستادن در ناحیه نشیمنگاهی خود درد احساس کنید.
  • کیست مویی اگر عفونی شود ممکن است به اندازه یک گردو ورم داشته باشد.
  • اطراف ناحیه ای که عارضه در آن ایجاد شده ملتهب و قرمز می شود و لمس آن با دست هم دردناک است.
  • ترشح خون و چرک و عفونت که همراه با بوی بسیار بدی می باشد.
  • خارج شدن مو از ناحیه کیست مویی همانند شکل زیر

 

  • به وجود آمدن چند سوراخ بر روی پوست
  • همچنین ممکن است فردی که به کیست مویی مبتلا شده است تب خفیفی هم داشته باشد.

علت و یا عامل ایجاد کیست مویی

علت اصلی این عارضه همان برگشت مو به داخل پوست است به صورتی که مو به جای اینکه به بیرون رشد کند به سمت داخل پوست رشد می کند و زیر پوست کلاف هایی از مو تشکیل داده می شود. دلایل دیگری هم برای این بیماری وجود دارد که در اینجا به آنها اشاره خواهیم کرد:

  • ارثی بودن و ژنتیک
  • پرمویی
  • مشکلات هورمونی در دوران نوجوانی و جوانی
  • کم تحرکی و نشستن های طولانی مدت
  • چاقی و میزان تعرق زیاد

پیشگیری

از آنجایی که بین ایجاد این بیماری و سبک زندگی رابطه مستقیمی وجود دارد پس می توان به راحتی و با رعایت برخی نکات که در اینجا ذکر می شود از کیست مویی پیشگیری نمود.

  • بهتر است برای اصلاح موهای زائد خود از تیغ استفاده نکنید بهترین گزینه برای از بین بردن موهای ناحیه حساسی مثل بالای باسن لیزر می باشد.
  • ثابت نگه داشتن وزن متعادل و رژیم غذایی مناسب
  • مصرف آب و مایعات کافی
  • حمام کردن به طور مرتب و رعایت بهداشت فردی
  • ورزش کردن و فعالیت و تحرک فیزیکی
  • استفاده از لباس های آزاد نخی
  • اگر جوش یا آبسه ای در مقعد مشاهده کردید سریعاً مراجعه به پزشک و درمان را شروع کنید.
  • سعی کنید در طول روز مدت زمان طولانی ننشینید.

 

روش های درمان

برای درمان کیست مویی گزینه های زیادی وجود دارد که در این مقاله به 4 مورد از متداول ترین روش های درمان می پردازیم. باید در نظر داشت که اگر کیست در مراحل اولیه خود باشد و زیاد پیشرفت نکرده باشد می توان با روش های خانگی مثل استفاده از پمادهای گیاهی  آن را درمان کرد.

برای سالهای طولانی تنها روش درمان این بیماری روش سنتی  و استفاده از تیغ و چاقوی جراحی بود اما امروزه روش نوین و بی دردسر لیزر درمانی برای کیست مویی وجود دارد.

یکی از کلینیک های حرفه ای در کنار دکتر و پزشک های متخصصی در زمینه درمان بواسیر(هموروئید)، شقاق، فیستول و کیست مویی  با لیزر در تهران کلینیک نوین می باشد.

درمان کیست مویی بدون جراحی و با لیزر

 

با توجه به مزایای زیادی که لیزر برای درمان این بیماری و سایر بیماری های نشیمنگاهی دارد به یک روش متداول و محبوب برای بیماران تبدیل شده است. اکثر بیماری ها در مراحل اولیه با روش های خانگی و یا دارو قابل درمان هستند اما بعد از مدتی اگر بهبودی حاصل نشد نیاز به یک روش تهاجمی تری مثل عمل جراحی می باشد. جراحی به روش سنتی دارای عوارض و دردسرهای زیادی برای بیمار می باشد و بیمار با دانستن عوارض این روش، اگر چاقوی جراحی را برای درمان انتخاب نماید علاوه بر عوارض بعد از درمان، استرس و اضطراب هم به مشکلاتش اضافه خواهد شد.

اما در روش لیزر درمانی، سینوس به وسیله ی اشعه ی لیزر کاملاً خالی می شود و التهاب و عفونت بافت اطراف توسط لیزر از بین خواهد رفت. این روش با بی حسی موضعی انجام میشود بنابراین بیمار هیچ گونه درد و یا ناراحتی را در طی درمان حس نمی کند. از سایر مزایای این روش برای درمان سینوس پیلونیدال می توان به این موارد اشاره نمود:

  • بدون نیاز به بیهوشی و بستری شدن در بیمارستان
  • قابل انجام به صورت سرپایی در مدت زمان کمتر از یک ساعت
  • بعد از لیزر کیست مویی بیمار درد و خونریزی و عفونت در ناحیه سینوس ندارد.
  • برخلاف جراحی در روش لیزر درمان امکان بازگشت و عود مجدد بیماری به کمترین حد ممکن می رسد و احتمال آن تقریباً صفر است.
  • با توجه به تمام مزایای گفته شده درمان هزینه عمل کیست مویی با لیزر بسیار کمتر از هزینه های مربوط به جراحی و بستری شدن در بیمارستان می باشد.


:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

خبرگزاری آریا- غذا خوردن و تغذیه جزء جدایی ناپذیر و اساسی زندگی هر فردی است و مهمترین دلیل سلامت و طول عمر می باشد. این موضوع در مورد هر موجود زنده ای صدق می کند و تمام موجودات زنده برای ادامه ی بقا و حیات خود در تلاش برای به دست آوردن غذا می باشند، ولی در انسان ها به دلیل فرآیند رشد و سلامت جسم و روان، تغذیه اهمیت بیشتری دارد. زیرا سبک سالم و صحیح تغذیه، باعث تامین انرژی و بهتر شدن کارکرد اندام ها و ارگان های مختلف در بدن خواهد شد.

به همین دلیل مهم است که تغذیه انسان با در نظر گرفتن تمام نیازهای بدن و به صورت اصولی باشد که نتیجه ی آن علاوه بر سلامت جسمی، سلامت روح و روان، شادابی و افزایش عمر هم می باشد. اما اگر سبک سالمی برای تغذیه خود نداشته باشید، عملکرد اندام های بدن مختل می شود و رفته رفته انرژی و قوای روحی و جسمی خود را از دست خواهید داد.

همانطور که میدانیم و طبق مطالعاتی که صورت گرفته، عامل اصلی اکثر مرگ و میرها و بیماری های قلبی، گوارشی، سرطان و ... ریشه در تغذیه فرد دارد. به همین خاطر است که غذا خوردن و تغذیه امروزه بیش از پیش اهمیت دارد و نقش تغذیه به موضوعی بسیار فراتر از سیر شدن شکم افراد تبدیل شده است. علاوه بر آن سبک زندگی ماشینی و بی تحرک امروزی باعث چاقی و اضافه وزن افراد می شود و این موضوع خود باعث بسیاری از بیماری ها خواهد شد.

پس برای ساختن زندگی بهتر و جسم سالم تر و روح و روان شادتر، انتخاب رژیم غذایی سالم ضروری است. البته ناگفته نماند که غذای سالم در کنار ورزش، دوری از دخانیات، فعالیت و خواب منظم، استرس نداشتن و … سلامتی شما را تضمین خواهد کرد و صرفاً با تغذیه سالم نمی توان سلامتی را حفظ کرد.

با خواندن این مقاله شما با سبک زندگی و تغذیه سالم بیشتر آشنا خواهید شد و اگر دچار مشکل جسمی خاصی هستید باید با داشتن اطلاعات در مورد هر یک از گروه های غذایی، بیشتر مراقب غذا خوردن و تغذیه خود باشید.

ثروت واقعی ما همان سلامتی می باشد و متاسفانه امروزه با مشغله های زیادی که داریم این موضوع را فراموش کرده و اهمیت کمتری به آن می دهیم.

هر کدام از ارگانها و اندام های بدن ما برای اینکه بتوانند وظیفه و فعالیت خود را به درستی انجام دهند نیاز به انرژی دارند که این انرژی باید از راه تغذیه سالم توسط ما به آنها رسانده شود.

تغذیه سالم چیست

رژیم غذایی که در آن پروتئین لخم  یا Pro-Lean، کربوهیدرات و چربی های متعادلی وجود دارد، یک غذای خوب را برای ما میسازد که باعث قوی شدن بدن و دور شدن از امراض و بیماری ها می شود.



:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 27 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

شاید در آغاز آفرینش و خلقت انسان پرمویی یک ویژگی مثبت برای او بود و پرمو بودن نقش حفاظت از بدن در برابر سرما را ایفا میکرد، اما امروزه اینگونه نیست و می توان گفت تقریباً تمام افراد در صدد از بین بردن کامل موهای زائد خود هستند.

پرمویی هم در مردان و هم در زنان دیده می شود و در هر دو جنس مشکلی ناخوشایند است که عوارض و بیماری هایی را برای فرد به همراه دارد. به عنوان مثال پرمویی در مردان یکی از علت های اصلی کیست مویی می باشد که رشد بیش از حد موها در زیر پوست یک گلوله مو تشکیل می دهد و مو به جای اینکه به سمت بیرون پوست رشد کند به داخل برمی گردد و باعث ایجاد کیست مویی می شود. اما  با توجه به زیبایی ظاهری و اهمیت آن برای خانم ها، پرمویی در آنها مشکل ناخوشایند تری است زیرا زنان بیشتر به دنبال راهکاری برای حذف موهای زائد خود هستند و رشد مو در نواحی حساس برای آنها بسیار آزاردهنده تر می باشد.
البته لازم به ذکر است که موهای نازک و کرکی مانند بر روی صورت برای زنان طبیعی می باشد و تشخیص این که رشد چه اندازه ای مو برای زنان پرمویی حساب می شود کاری دشوار است زیرا تقریباً تمام زنان بر روی بدن و صورت خود موهای ریزی دارند.

اما مسئله ای که قرار است ما در این مقاله به آن بپردازیم رشد موهای مشکی و ضخیم و غیر معمول ریش و سبیل در زنان می باشد.

 با توجه به آمارهای به دست آمده تقریباً دو درصد از جمعیت زنان ما درگیر مشکل پرمویی و یا همان مرد مویی می باشند.

 پرمویی یا Hirsutism در زنان، وضعیتی است که در آن موها بیش از حد معمول در جاهایی مثل  چونه، پشت لب، کشاله ران، روی سینه، زیر ناف، به صورت زبر و ضخیم رشد می کنند. رویش مو در این قسمت ها برای مردان طبیعی می باشد اما برای زنان در حالت عادی این نواحی نباید خیلی پرمو باشد.

الگوی رویش مو در این عارضه مشابه به الگوی رشد موی طبیعی مردان است و به همین دلیل هیرسوتیسم، مردمویی نیز نامیده می شود. موهایی که بر روی پوست انسان رشد می کنند به سه دسته تقسیم می شود: اول از همه موهای دوران جنینی هستند که با متولد شدن از بین می روند و دوم موهای نازک و کرکی شکل که روی تمام سطح پوست ظاهر می شود و سپس در بزرگسالی به موهای تیره تبدیل می شود و در مردان به شکل ضخیم و زبر در ناحیه صورت و یا زیر بغل نمایان می شود.


علت پرمویی (هیرسوتیسم) در زنان

به طور کلی می توان گفت که مهمترین دلیل این عارضه اختلالات هورمونی می باشد. البته دلایل جزئی تر دیگری هم مانند چاقی، عوارض داروهای هورمونی، استروئیدها، قرص های ضدبارداری، تخمدان پلی کیستیک، مصرف داروهایی که باعث افزایش هورمون مردانه در زنان می شود و ... هم در پرمویی زنان موثر است. از جمله دلایل پزشکی این مشکل در خانمها می توان به اختلال های تیروئیدی و افزایش تولید آندروژن یا هورمون جنسی مردانه در بدن اشاره کرد. علت اصلی زیاد شدن آندروژن کیست های تخمدان می باشد که باعث اختلال های هورمونی می شود. همچنین ممکن است این ازدیاد آندروژن در بدن دلیل خاصی نداشته باشد و پزشکان نتوانند علت آن را تشخیص دهند که در این صورت ایدیوپاتیک نام می گیرد.

در نتیجه می توان گفت دو مورد سندروم تخمدان پلی کیستیک و تیروئید کم کار، به عنوان شایع ترین دلیل پرمویی در زنان می باشند. البته نقش ارث را هم نمی توان نادیده گرفت.


علائم و نشانه ها ی مرد مویی زنان

علائم زنانی که درگیر هیرسوتیسم می شوند می تواند شامل نامنظم بودن عادت ماهیانه، افزایش وزن و چاقی، ریزش موی سر، آکنه، رویش موی تیره و غیر طبیعی به طور ناگهانی و سریع در پشت لب، روی سینه ها، زیر شکم و اطراف چانه باشد.
همچنین خشن شدن صدا، کوچک شدن سایز سینه ها، تیره شدن پوست آرنج و کشاله ران نیز از دیگر علائم و نشانه های مرد مویی در زنان می باشد.


تشخیص هیرسوتیسم

اگر زنی علائم و نشانه هایی را که ذکر کردیم در خود مشاهده کرد باید به پزشک مراجعه کند و با استفاده از آزمایش هایی مثل آزمایش خون و بررسی دقیق تاریخ های قاعدگی و یا تصویربرداری و سونوگرافی برای بررسی تومور تخمدان ها، تشخیص صحیح داده شود.

منبع https://rasekhoon.net/article/show/1518985



:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

روغن درخت چای یا (Tea Tree Oil)، روغنی است که از درخت سبز چای در جنوب استرالیا که ملالوکا آلی ترنی فولیا هم نامیده می‌شود گرفته می‌شود. این روغن توسط ملوان‌های قرن ۱۸، روغن درخت چای نامیده شده است.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، روغن درخت چای یا (Tea Tree Oil)، روغنی است که از درخت سبز چای در جنوب استرالیا که ملالوکا آلی ترنی فولیا هم نامیده می شود گرفته می شود. این روغن توسط ملوان های قرن 18، روغن درخت چای نامیده شده است. این درخت با گیاهی که برای درست کردن چای معمولی به کار میرود متفاوت است و هیچ ربطی به چای سبز و چای خشک ندارد.

این روغن در تولید محصولات آرایشی و پوستی کاربرد زیادی دارد و دلیل آن خواص فوق العاده ای است که در درمان مشکلات پوستی دارد. در ادامه به بررسی بیشتر خواص این روغن می پردازیم.

خواص روغن درخت چای

روغن درخت چای برای درمان آکنه و یا عفونت هایی مثل عفونت قارچی ناخن، گال، کچلی پا یا بیماری پای ورزشکاران و … به کار می رود. همچنین در مواردی مثل سوختگی، جای نیش حشرات، عفونت واژن، عفونت دهان و دندان و بر روی خراشیدگی و بریدگی ها به عنوان ضدعفونی کننده استفاده می شود. مواد شیمیایی ای که در این روغن وجود دارد عفونت ها را از بین می برد و باعث تسریع در بهبودی زخم می شود.

از روغن درخت چای محصولات بهداشتی متنوعی مثل صابون، شامپو، پمادهای موضعی و ...تولید می شود و به بازار ارائه می شود.خواص اصلی این روغن که باعث محبوبیت بیشتر آن شده موارد زیر است که در ادامه به توضیح مفصل در مورد هریک از آنها می پردازیم:

 

درمان کیست مویی با روغن درخت چای

 یکی از خواص اصلی این روغن که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از آن در روش های خانگی درمان کیست مویی یا سینوس پیلونیدال می باشد. کیست مویی در اثر تجمع مو در بالای شکاف باسن و پایین کمر ایجاد می شود و معمولاً در افراد چاق و پرمو بیشتر دیده می شود.

1

 برای درمان این عارضه روش های خانگی و روغن درخت چای تنها در مراحل ابتدایی و جهت کاهش درد و عفونت موثر می باشد اما در صورتی که کیست مویی یا سینوس پیلونیدال پیشرفته باشد درمان یا با لیزر و یا از طریق جراحی امکان پذیر است. به عبارت دیگر این بیماری با استفاده از روش های خانگی قابل معالجه و درمان نمی باشد و با استفاده از روش های خانگی می توان از شدت التهاب و درد این بیماری کم کرد و یا علائم آن را کاهش داد.

جهت درمان کیست مویی با روغن درخت چای می توانید چند قطره از این روغن را روی پنبه یا پارچه کتان تمیزی ریخته و روی زخم یا کیست قرار دهید و سپس  آن را بانداژ نمایید. بهتر است تا چند ساعت بر روی زخم یا کیست بماند. این کار را تا زمان بهبودی و درمان هر روز دو الی سه مرتبه باید انجام دهید. روغن درخت چای به دلیل آنتی اکسیدان های زیادی که دارد در بهبود زخم و ترمیم بافت های اطراف کیست موثر است.

سایر روش های درمان خانگی کیست مویی

  • زردچوبه و آب را می توان ترکیب نمود و از آن ماده ای خمیری مانند درست کرد و بر روی محل کیست قرار داد. زردچوبه دارای خاصیت ضد التهابی می باشد و در کاهش درد موثر است.
  • روغن کرچک که با یک پنبه می توان آن را به روی محل عارضه استفاده کرد.
  • سیر را می توان به صورت له شده به همراه پماد روی سینوس پیلونیدال قرار داد و بعد از چند ساعت با آب آن را شستشو داد.
  • کمپرس آب گرم درد را آرام می کند و باعث خالی شدن عفونت و چرک می گردد.
  • ژل آلوئه ورا را می توان با بریدن برگ های آن به دست آورد و به صورت موضعی بر روی محل کیست استفاده کرد.
  • به علت دارا بودن ویتامین A فراوان تاثیر چشمگیری در بهبود عفونت دارد . برای این منظور می توان موم ذوب شده را بر روی محل عارضه قرار داد .
  • موم ذوب شده را بهتر است به روی محل سینوس قرار دهید. به دلیل ویتامین A فراوانی که دارد باعث تسریع در بهبود عفونت می شود.
  • سرکه ی سیب در درمان جوش های ملتهب و کیست موثر است. می توان محل سینوس را با پنبه آغشته به سرکه سیب ماساژ داد و یا اینکه آن را با سرکه شست و شو دهید.
  • عسل و خواص قوی ضد التهابی ای که دارد برای همگان ثابت شده است. در درمان کیست مویی هم می توان محل را به طور مستقیم با عسل پوشاند و هم اینکه آن را با آب گرم مخلوط نمایید و بنوشید.

همچنین، رعایت موارد زیر جهت کاهش درد و علائم و نشانه های کیست مویی بسیار موثرند:

  • اجتناب از نشستن های طولانی مدت
  • خوابیدن به پهلو و یا شکم. سعی کنید به پشت نخوابید.
  • اگر بیرون از خانه هستید محل کیست را با پانسمان بپوشانید و هنگام حضور در خانه آن را باز بگذارید.
  • خودداری از دست زدن و ور رفتن با کیست یا سینوس
  • رعایت بهداشت محل کیست و شست و شوی مرتب و خشک نمودن آن

 

اگر این روند درمان بیشتر از دو الی سه هفته به طول انجامید و تاثیری در بهبودی کیست مویی نداشت بهتر است درمان را متوقف نموده و جهت انجام عمل کیست مویی و یا درمان با لیزر خود را آماده کنید.



:: بازدید از این مطلب : 296
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

مطالب زیادی درمورد ترکیب عسل و سایر مواد مثل شیر، سیر، دارچین، لیمو و … وجود دارد که همگی به فواید شگفت انگیز ترکیب عسل با این مواد اشاره دارند.

عسل ماده ی غذایی پرطرفداری که خواص دارویی و درمانی زیادی دارد و به همین دلیل مورد استفاده ی زیادی قرار می گیرد. این ماده ی شیرین که به وسیله زنبور از شهد گل ساخته می شود معجزه ای برای سلامتی می باشد و علاوه بر طعم شیرین و فوق العاده ای که دارد، دارای خاصیت آنتی باکتریایی هم می باشد. دلیل اینکه گونه های مختلفی از عسل وجود دارد به دلیل گل های مختلفی می باشد که زنبورها در دسترس دارند.

مطالب زیادی درمورد ترکیب عسل و سایر مواد مثل شیر، سیر، دارچین، لیمو و … وجود دارد که همگی به فواید شگفت انگیز ترکیب عسل با این مواد اشاره دارند. ما در این مقاله قصد داریم به عسل طبیعی و فواید بیشمار آن برای سلامتی بپردازیم. البته خواص این ماده مغذی بسیار بیشتر از آن چیزی می باشد که بتوان در یک مقاله بیان کرد، اما تا جای ممکن سعی میکنیم تمام خواص اصلی و ثابت شده آن را مورد بررسی قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش


عسل طبیعی به دلیل پروبیوتیک های زیادی که دارد باعث رشد بیشتر باکتری های مفید می شود. بنابراین باعث تعادل باکتری های موجود در سیستم گوارشی می شود. همچنین مصرف شیر و عسل منجر به از بین رفتن نفخ، یبوست و باکتری های مضر خواهد شد. برای درمان زخم دستگاه گوارش و رفلاکس اسیدی آن و سوء هاضمه نیز مفید است. البته به نوزادان زیر یک سال هرگز نباید عسل داده شود. به دلیل اینکه رشد سیستم گوارشی و ایمنی آنها هنوز تکمیل نشده و قادر به مقابله با هاگ های قارچ و بوتولیسم موجود در عسل نمی باشد.

درمان سرماخوردگی و سرفه


طبق تحقیقات انجام شده، عسل باعث کاهش سرفه و بهبود خواب کودکان می شود. همچنین ترکیب گرم آبلیمو و عسل حالت خفگی در گلو را از بین می برد و باعث خوب شدن سریع تر فرد سرماخورده خواهد شد. برخی مطالعات انجام شده نشان می دهد که تاثیری که ترکیب عسل و لیمو در درمان سرماخوردگی می تواند داشته باشد با داروی دکسترومتورفان برابر است و می تواند جایگزین مناسبی برای داروهای شیمیایی باشد.

درمان شقاق مقعدی با عسل



عسل به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد میکروب ها و عفونت های ناحیه مقعد را از بین می برد و می تواند در ترمیم و بهبود زخم های مقعدی مفید باشد. ترکیب عسل یا موم عسل و روغن زیتون در درمان شقاق مقعدی که یکی از بیماری های نشیمنگاهی می باشد موثر است. برای این منظور باید عسل و روغن زیتون را حرارت داده تا به صورت ذوب شده دربیاید سپس اجازه دهید تا سرد شود و روی محل شقاق بمالید. البته اگر فیشر یا شقاق در مرحله ابتدایی و به صورت یک ترک یا شکاف ریزی باشد این روش موثر است در غیر اینصورت باید از درمان های تخصصی تری مثل لیزر و یا جراحی شقاق استفاده شود.


:: بازدید از این مطلب : 278
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

مطالب زیادی درمورد ترکیب عسل و سایر مواد مثل شیر، سیر، دارچین، لیمو و … وجود دارد که همگی به فواید شگفت انگیز ترکیب عسل با این مواد اشاره دارند.

عسل ماده ی غذایی پرطرفداری که خواص دارویی و درمانی زیادی دارد و به همین دلیل مورد استفاده ی زیادی قرار می گیرد. این ماده ی شیرین که به وسیله زنبور از شهد گل ساخته می شود معجزه ای برای سلامتی می باشد و علاوه بر طعم شیرین و فوق العاده ای که دارد، دارای خاصیت آنتی باکتریایی هم می باشد. دلیل اینکه گونه های مختلفی از عسل وجود دارد به دلیل گل های مختلفی می باشد که زنبورها در دسترس دارند.

مطالب زیادی درمورد ترکیب عسل و سایر مواد مثل شیر، سیر، دارچین، لیمو و … وجود دارد که همگی به فواید شگفت انگیز ترکیب عسل با این مواد اشاره دارند. ما در این مقاله قصد داریم به عسل طبیعی و فواید بیشمار آن برای سلامتی بپردازیم. البته خواص این ماده مغذی بسیار بیشتر از آن چیزی می باشد که بتوان در یک مقاله بیان کرد، اما تا جای ممکن سعی میکنیم تمام خواص اصلی و ثابت شده آن را مورد بررسی قرار دهیم. پس با ما همراه باشید.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش


عسل طبیعی به دلیل پروبیوتیک های زیادی که دارد باعث رشد بیشتر باکتری های مفید می شود. بنابراین باعث تعادل باکتری های موجود در سیستم گوارشی می شود. همچنین مصرف شیر و عسل منجر به از بین رفتن نفخ، یبوست و باکتری های مضر خواهد شد. برای درمان زخم دستگاه گوارش و رفلاکس اسیدی آن و سوء هاضمه نیز مفید است. البته به نوزادان زیر یک سال هرگز نباید عسل داده شود. به دلیل اینکه رشد سیستم گوارشی و ایمنی آنها هنوز تکمیل نشده و قادر به مقابله با هاگ های قارچ و بوتولیسم موجود در عسل نمی باشد.

درمان سرماخوردگی و سرفه


طبق تحقیقات انجام شده، عسل باعث کاهش سرفه و بهبود خواب کودکان می شود. همچنین ترکیب گرم آبلیمو و عسل حالت خفگی در گلو را از بین می برد و باعث خوب شدن سریع تر فرد سرماخورده خواهد شد. برخی مطالعات انجام شده نشان می دهد که تاثیری که ترکیب عسل و لیمو در درمان سرماخوردگی می تواند داشته باشد با داروی دکسترومتورفان برابر است و می تواند جایگزین مناسبی برای داروهای شیمیایی باشد.

درمان شقاق مقعدی با عسل



عسل به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد میکروب ها و عفونت های ناحیه مقعد را از بین می برد و می تواند در ترمیم و بهبود زخم های مقعدی مفید باشد. ترکیب عسل یا موم عسل و روغن زیتون در درمان شقاق مقعدی که یکی از بیماری های نشیمنگاهی می باشد موثر است. برای این منظور باید عسل و روغن زیتون را حرارت داده تا به صورت ذوب شده دربیاید سپس اجازه دهید تا سرد شود و روی محل شقاق بمالید. البته اگر فیشر یا شقاق در مرحله ابتدایی و به صورت یک ترک یا شکاف ریزی باشد این روش موثر است در غیر اینصورت باید از درمان های تخصصی تری مثل لیزر و یا جراحی شقاق استفاده شود.


:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

خون در مدفوع می تواند قرمز روشن ، تیره، سیاه و یا حتی مخفی باشد (با چشم غیر مسلح قابل مشاهده نیست). علل خون در مدفوع دلایل متعددی دار که در بعضی مواقع مشکل خاصی نبوده و بی ضرر تا بیماری های آزار دهنده دستگاه گوارش مانند بواسیر(هموروئید) و شقاق مقعد (شکاف دیواره مقعد) که معمولا بعلت فشار زیاد هنگام دفع مدفوع سخت که با یبوست همراه است باشد و در بعضی مواقع بیماری بسیار خطرناک و جدی مانند سرطان است. در نتیجه با مشاهده علائم خون در مدفوع باید توسط یک پزشک متخصص معاینه شوید.

خونریزی رکتال به عبور خون قرمز روشن از مقعد اشاره دارد ، که اغلب با مدفوع و / یا لخته های خون مخلوط می شود. بیشتر خونریزی های روده از روده بزرگ ، روده یا مقعد ناشی می شود و می تواند با اسهال همراه باشد. رنگ خون هنگام خونریزی اغلب به محل خونریزی در دستگاه گوارش بستگی دارد. به طور کلی ، هرچه محل خونریزی به مقعد نزدیک تر باشد ، خون قرمز روشن تر خواهد شد. بنابراین خونریزی از مقعد که در انتهای کانال روده باشد به رنگ قرمز روشن است و نشان از تازه بودن خون و طی کردن مسیر کوتاهی دارد، در حالی که خونریزی از ابتدای روده بزرگ به رنگ قرمز تیره می باشد.

از دلایل شایع خونریزی رکتوم می توان به بواسیر ، شقاق مقعد ، پروکتیت ، بیماری کرون ، دیورتیکولوزیس ، کولیت اولسراتیو ، زخم رکتوم ، پرولاپس رکتال ، کولیت ایسکمیک ، آنژیو دیسپلازی ، تروما رکتوم ، سرطان مقعد ، سرطان روده بزرگ ، عوارض پرتودرمانی و موارد دیگر اشاره کرد که در ادامه به شایع ترین دلیل آن بیماری هموروئید یا بواسیر خونی است، می پردازیم.

بواسیر یا هموروئید خونی نوعی از این  بیماری است که به یکی از علائم شایع آن یعنی خونریزی اشاره دارد. بسیاری از افراد این نوع از هموروئید را تجربه می کنند. خونریزی مقعدی مشکل شایعی است که میتواند نگرانی های مختلفی را برای بیمار ایجاد کند. در ضمن نباید از کنار این علامت به سادگی گذشت زیرا امکان دارد نشانه ای از سایر بیماری های خطرناک تر باشد. اگر با این بیماری و علائم آن آشنایی ندارید پس باما همراه باشید.

بواسیر خونی چیست؟

بواسیر یا هموروئید نوعی از بیماری های نشیمنگاه یا مقعد هستند. این بیماری در واقع واریسی شدن سیاهرگ های مقعدی است  که به معنی گشاد شدن یا تورم این سیاهرگ ها است. این بیماری می‌تواند از عوامل مختلفی  در طول زندگی سرچشمه گیرد و در صورتیکه علائم این بیماری را دارید میتوانید برای درمان بواسیر خونی به کلینیک نوین مراجعه فرمائید.

اما چنانچه بواسیر دچار خونریزی شود، یعنی سیاهرگ متورم شده در اثر عوامل مختلف آسیب دیده و پاره شده است پس بیمار بواسیر خونی را تجربه خواهد کرد.

بواسیر به طور کلی دارای دو نوع داخلی و خارجی است. که در نوع اول سیاهرگ های داخل مقعد و درون کانال مقعد و در نوع دوم سیاهرگ ها یا عروق خارج از مقعد و بر روی دریچه مقعد دچار آسیب شده اند. هم هموروئید داخلی و هم خارجی ممکن است دچار خونریزی شود و در واقع بواسیر خونی به هر دو نوع بواسیر اشاره دارد. اما در نظر داشته باشید که هموروئید خونی با هموروئید ترومبوزه متفاوت است.

علائم بواسیر خونی؟

بیماری بواسیر بسته به نوع آن علائم متفاوتی دارد. به علاوه مرحله بیماری نیز در بروز علائم و شدت آنها تاًثیر گذار است‌. خونریزی از بواسیر یکی از مهمترین علائمی است که بیمار در مراحل پیشرفته عارضه تجربه می کند. سایر علائمی که بواسیر خونی در کنار خونریزی ایجاد میکند. به این شرح است:

       
  • •  قبل از بررسی سایر علائم بگوییم که خونریزی می تواند به اشکال خون در مدفوع و یا مشاهده خون بر روی دستمال توالت نیز باشد.
  •    
  • •  درد شدید خصوصا هنگام دفع
  •    
  • •  تورم و التهاب مقعد
  •    
  • •  احساس توده ای در مقعد
  •    
  • •  بیرون زدگی های گوشتی
  •    
  • •  لمس توده ای متورم در اطراف مقعد
  •    
  • •  خارش و سوزش
  •    
  • •  خروج ترشحات از مقعد
    منبع: http://mihanblog.com/rep/13


:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

 

علائم سرطان خون

سرطان خون علائمی دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌شود:

  • تعریق‌های شبانه

  • خستگی و ضعفی که با استراحت از بین نمی‌رود؛

  • کاهش وزن ناخواسته؛

  • درد و شکنندگی استخوان

  • غدد برجسته و بدون درد (به ویژه در گلو و زیر بغل)؛

  • بزرگ شدن کبد یا طحال

  • نقاط قرمز روی پوست؛

  • خونریزی و کبود شدن آسان در بدن؛

  • تب و لرز؛

  • عفونت‌های مکرر بدن

سرطان خون علائمی را در اندامی که سلول‌های سرطانی در آنها نفوذ کرده یا آنها را تحت تأثیر قرار داده‌ است ایجاد می‌کند. برای مثال، اگر سرطان به سیستم عصبی مرکزی گسترش یابد می‌تواند منجر به سردرد، تهوع و استفراغ، گیجی و منگی، از دست رفتن کنترل عضلات و حملات عصبی شود.

بیماری سرطان خون می‌تواند به سایر قسمت‌های بدن نیز حمله کند، از جمله:

  • ریه‌ها؛

  • دستگاه گوارش؛

  • قلب؛

  • کلیه‌ها؛

  • بیضه‌ها.

تشخیص سرطان خون

اگر این عوامل خطرزا یا علائم نگران‌کننده را دارید، احتمالا به سرطان خون مبتلا شده‌اید. پزشک شما ابتدا سابقه‌ی کامل خانوادگی و پرونده‌ی بیماری‌های قبلی‌تان را بررسی می‌کند؛ اما سرطان خون را نمی‌توان با آزمایش‌های فیزیکی کاملا تشخیص داد. در عوض، پزشکان آزمایش خون، بافت‌برداری و سی‌تی‌اسکن را به‌کار می‌برند.

آزمایش‌ها

چندین آزمایش وجود دارد که می‌توان از آنها در تشخیص سرطان خون استفاده نمود. به طور مثال با نمونه‌برداری کامل خون، می‌توان تعداد گلبول‌های سفید، قرمز و پلاکت‌ها را تعیین کرد . با قرار دادن نمونه‌ی خون در زیر میکروسکوپ می‌توان تشخیص داد که آیا سلول‌ها یا همان گلبول‌ها ظاهر غیر‌عادی هستند یا خیر.

در بافت‌برداری، نمونه هابب از مغز استخوان یا غدد لنفاوی برداشته می‌شود تا شواهدی از سرطان خون در آنها پیدا شود. این نمونه‌های کوچک می‌توانند نوع سرطان خون و میزان رشد آن را تشخیص دهند. بافت‌برداری سایر اندام‌ها نظیر کبد و طحال می‌تواند به پزشکان بگوید که آیا سرطان گسترش پیدا کرده است یا نه.

مراحل

به محض اینکه لوسمی تشخیص داده شد، مرحله‌بندی می‌شود. مرحله‌بندی به پزشکان کمک می‌کند تا علت بیماری را تشخیص دهند. لوسمی حاد میلوئیدی و لوسمی لمفوتیک مزمن، بر اساس ظاهر سلول‌ها زیر میکروسکوپ و نوع سلول درگیرشده مرحله‌بندی می‌شوند. لوسمی حاد میلوئیدی و لمفوتیک مزمن بر اساس تعداد گلبول‌های سفید خون در هنگام تشخیص سرطان مرحله‌بندی می‌شوند. بررسی حضور گلبول‌های سفید نابالغ در خون و مغز استخوان نیز برای مرحله‌بندی لوسمی حاد و مزمن میلوئیدی به‌کار می‌رود.

 پیشرفت سرطان خون

در مرحله بعدی آزمایشاتی وجود دارد که برای ارزیابی میزان پیشرفت بیماری به‌کار می‌روند. در زیر به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

فلوسایتومتری (یاخته‌سنجی) به بررسی DNA سلول‌های سرطانی می‌پردازد و میزان رشد آنها را تعیین می‌کند.

آزمایش‌هایی برای بررسی کارکرد کبد انجام می‌شوند که نشان می‌دهند آیا سلول‌های سرطانی کبد را تحت تأثیر یا هجوم قرار می‌دهند یا خیر.

پونکسیون کمری آزمایشی‌ است که با وارد کردن سوزن نازکی بین مهره‌های تحتانی کمر انجام می‌شود. این آزمایش به پزشک اجازه می‌دهد تا مایعات ستون فقرات را جمع‌آوری کند و تشخیص دهد که آیا سرطان به سیستم عصبی مرکزی رسیده است یا خیر.

آزمایش‌هایی که دربردارنده‌ی تصاویر هستند نظیر اشعه‌ی ایکس، آزمایش‌های فراصوت و سی‌تی‌اسکن به پزشک کمک می‌کنند تا آسیب‌های احتمالی وارده بر اندام‌ها را که ناشی از لوسمی هستند، شناسایی کند.

درمان سرطان خون

سرطان خون معمولا با کمک یک هماتولوژیست-انکولوژیست درمان می‌شود. تخصص این پزشکان در حیطه‌ی اختلالات و سرطان خون است. درمان سرطان خون به نوع و مرحله‌ی آن وابسته است. برخی از انواع سرطان‌های خون آهسته رشد می‌کنند و نیازی به درمان فوری ندارند. درمان سرطان خون معمولا دربردارنده‌ی یک یا چند مورد زیر است:

در شیمی‌درمانی از داروها برای کشتن سلول‌های سرطانی خون استفاده می‌شود. بسته به نوع لوسمی، یک یا ترکیبی از چند دارو مصرف می‌شود.

در پرتودرمانی از تابش انرژی بالا برای آسیب رساندن به سلول‌های لوسمی و متوقف کردن رشد آنها استفاده می کنند. تابش پرتو را می‌توان در منطقه‌ی خاصی از بدن یا سراسر آن اعمال کرد.

با کاشت سلول‌های بنیادی می‌توان مغز استخوان آسیب‌دیده را با مغز استخوان سالم تعویض کرد؛ این مغز استخوان یا از بدن خودتان می‌آید یا از بدن فرد اهداکننده.

در درمان ایمنی یا بیولوژیکی از داروهایی استفاده می‌شود که به سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند تا مجددا سازمان‌دهی شود و به سلول‌های سرطانی حمله کند.

در درمان هدف‌گیر از داروهایی استفاده می‌شود که از آسیب‌پذیر بودن سلول‌های سرطانی استفاده می‌کنند. برای مثال، ایماتینیب (Gleevec) دارویی هدف‌گیر است که عمدتا از آن بر ضد لوسمی میلوئیدی مزمن استفاده می‌شود.

 چطور



:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

بسیاری از افراد جامعه آگاهی چندانی از بیماری های مقعدی ندارند و به همین دلیل گاهی دست به خود درمانی می زنند و بدون تجویز پزشک داروهایی مصرف می کنند که نه تنها به درمان عارضه کمک نمی کند، بلکه می تواند مراحل درمان را سخت تر کند.

اما بواسیر که با نام هموروئید هم شناخته می شود، به عنوان رایج ترین عارضه نشیمنگاهی معرفی شده که بیشتر افراد جامعه در طول زندگی خود به آن دچار می شوند. بنابراین باید بیشتر به علت بروز و روش های کنترل و درمان این عارضه بپردازیم:

در بخش تحتانی روده و دستگاه گوارش (مقعد)، رگ هایی وجود دارند که وظیفه آنها خونرسانی به این بخش می باشد. زمانی که به دلیل عبور مدفوع خشک یا سایر عومل، فشار زیادی به ناحیه مقعد وارد می‌شود این عروق دچار آسیب دیدگی و التهاب می شوند و در نهایت بواسیر بوجود می آید. عروق ناحیه رکتوم و مقعد از حالت عادی خود خارج می شوند و در حالتی قرار می گیرند که خونرسانی به آنها به درستی انجام نمی شود.

در بالا عنوان کردیم که بواسیر دارای انواع مختلفی است که هر یک می‌توانند علائم متفاوتی ایجاد کنند. اما بیشترین علائمی که بیماران با آن مواجه می شوند شامل موارد زیر است:

  • خونریزی از مقعد و مشاهده خون روی دستمال
  • احساس درد که در زمان دفع یا نشستن افزایش می یابد
  • برآمدگی داخل یا اطراف مقعد
  • ترشحات مخاطی از مقعد
  • احساس دفع نشدن مدفوع بطور کامل
  • احساس خارش و سوزش مقعد

بسیاری از بیماران مبتلا به بواسیر مدتها بدون هیچ علائمی به این عارضه دچارند و اولین نشانه ای که با آن مواجه می شوند، خونریزی از مقعد است که باعث ایجاد نگرانی زیادی در آنها می شود. اگر چنین علائمی مشاهده کردید بجای نگرانی در اولین فرصت به پزشک مربوطه مراجعه کنید تا مشکلتان تحت بررسی قرار بگیرد.

با یک معاینه ساده هموروئید خارجی تشخیص داده می شود و اگر به نوع داخلی این بیماری مبتلا باشید، نیاز به معاینه داخل مقعد و انجام کولونوسکوپی است. بعد از بررسی دقیق رکتوم و تشخیص دقیق بیماری، بهترین روش درمان بر اساس شرایط بیماری توسط پزشک به شما پیشنهاد می‌شود.

 

منبع



:: برچسب‌ها: لیزر هموروئید , لیزر بواسیر , درمان بواسیر با لیزر , درمان هموروئید با لیزر ,
:: بازدید از این مطلب : 261
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

بواسیر یا هموروئید یکی از عارضه های نشیمنگاهی شایع است که به شدت فراگیر شده و افراد زیادی با این بیماری دست به گریبان هستند. زمانی که این عروق آسیب ببینند و دچار کشیدگی شوند، بواسیر یا هموروئید بروز پیدا می کند. اگر رگهای دیواره مقعد دچار این آسیب شوند، هموروئید داخلی و اگر رگ های اطراف مقعد آسیب ببینند بواسیر خارجی است.

علائم هموروئید در همه مبتلایان یکسان نیست و بسته به محل ایجاد عارضه و شدت پیشرفت آن قابل تغییر است. گاهی اولین نشانه‌ای که افراد با آن مواجه می‌شوند، خونریزی از مقعد است. در چنین شرایطی، احتمال اینکه هموروئید از نوع داخلی باشد بیشتر است، چون شایع ترین نشانه هموروئید داخلی خونریزی است و سایر علائم آن در مقایسه با هموروئید خارجی خفیف تر است.

هموروئید خارجی به دلیل اینکه در پوست حساس اطراف مقعد بروز پیدا می‌کند، علائمی مثل خارش و سوزش، ایجاد التهاب و برآمدگی، درد در زمان نشستن و خونریزی را ایجاد می کند.

منظور از خونریزی مشاهده چند قطره خون روشن روی مدفوع یا داخل توالت است، اما اگر این خونریزی شدت پیدا کرد و حتی در شرایط عادی هم دچار خونریزی شدید، احتمالا به بواسیر خونی مبتلا شده اید.

در چنین مواقعی با مراجعه سریع به پزشک متخصص، از ادامه خونریزی جلوگیری کنید. اگر به موقع برای درمان خونریزی بواسیر خونی اقدام نکنید، خون زیادی از دست می دهید و ممکن است به کم خونی یا فقر آهن دچار شوید.

هر دو نوع خارجی و داخلی می توانند دچار خونریزی شدید شوند اما خونریزی در بواسیر خارجی که خونی شده باشد شدیدتر است. همچنین در هموروئید خارجی همراه با خونریزی احتمال ترومبوزه شدن هم وجود دارد.

به ایجاد لخته خون در برآمدگی هموروئید، ترومبوزه گفته می شود که در این حالت هم بیمار علائم شدیدتری را تجربه میکند.

علاوه بر خونریزی، خروج ترشحات مخاطی و چسبنده به همراه خون هم از دیگر علائم هموروئید خونی است. با این حال نمی توان علت تمام خونریزی های مقعدی را بواسیر دانست و باید تشخیص قطعی را به عهده پزشک بگذاریم.

دکتر متخصص معمولا با معاینه بالینی بیماری شما را تشخیص می دهد، اما در مواقعی که تشخیص سخت باشد و نیاز به معاینه داخل رکتوم باشد از آزمایشاتی نظیر کولونوسکوپی و آنوسکوپی استفاده می شود.

 

ادامه مطلب



:: برچسب‌ها: خونریزی بواسیر , بواسیر خونی , هموروئید خونی , ,
:: بازدید از این مطلب : 246
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

به گزارش افکارنیوز، بیماری بواسیر خارجی یا همان هموروئید خارجی نوعی از بیماری های مقعدی یا نشیمنگاهی است. این بیماری شایع هیچ عامل خارجی نداشته و تنها سبک زندگی بیمار است که تاثیری مستقیم بر بروز بیماری، شدت آن و حتی درمان این عارضه دارد. از آنجایی که این بیماری به شدت شایع شده و در میان اقشار مختلفی از جامعه با هرسن و سالی خطر ابتلا به آن وجود دارد، توصیه می کنیم برای چند دقیقه ای همراه ما باشید و این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

بواسیر خارجی چیست؟

به طور کلی بواسیر به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم میشود. این بیماری در اثر متورم شدن یا گشاد شدن سیاهرگ ها ایجاد میشود. در صورتی  که این سیاهرگ ها داخل مقعد باشند، بواسیر از نوع داخلی و در صورتی که سیاهرگ های خارج از مقعد و بر روی دریچه آن، دچار التهاب و تورم شوند، بواسیر خارجی است.

علت چیست؟

علت بیماری بی شک خود فرد است. یعنی فردی که نسبت به سلامت دستگاه گوارش خود بی اهمیت است، به احتمال زیاد در معرض این عارضه قرار میگیرد. پس در صورتی که هر یک از شرایط زیر را دارا هستید، و آن را تغییر ندهید میتوانیم بگوییم در آینده ای نزدیک به هموروئید خارجی مبتلا خواهید شد:

  • بیشتر از ۸ ساعت در روز می‌نشینید
  • ورزش و فعالیت ندارید.
  • به طور مداوم دچار یبوست و اسهال هستید.
  • رژیم غذایی ناسالمی دارید.
  • سیگار میکشید.
  • رابطه جنسی مقعدی برقرار میکنید.
  • بارداری هستید یا به تازگی زایمان کرده اید.

 

علائم چیست؟

علائم بیماری در افراد متفاوت بوده و در شدت های مختلفی ظاهر می شوند. لازم است در صورت بروز این علائم با پزشک مشورت کنید. زیرا ممکن است علائم ناشی از بیماری های دیگری باشند. مهمترین علائم این بیماری عبارتند از :

 

  • درد شدید
  • متورم شدن اطراف مقعد و التهاب آن
  • خونریزی
  • لمس توده هایی برآمده اطراف مقعد
  • خارش و سوزش
  • علائم بیماری در افراد متفاوت بوده و در شدت های مختلفی ظاهر می شوند. لازم است در صورت بروز این علائم با پزشک مشورت کنید. زیرا ممکن است علائم ناشی از بیماری های دیگری باشند. مهمترین علائم این بیماری عبارتند از :

     

  • درد شدید
  • متورم شدن اطراف مقعد و التهاب آن
  • خونریزی
  • لمس توده هایی برآمده اطراف مقعد
  • خارش و سوزش
  • راه درمان چیست؟

    از آنجایی که این عارضه قدمت دیرینه دارد، در طی سالیان راهکاری های درمانی متفاوتی برای آن توصیه شده است. اما بهتر است قبل از هر اقدامی با پزشک در این مورد مشورت کنید.

    در ادامه چند روش برای درمان این بیماری معرفی میکنیم.



:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : jody

۶ روش موثر درمان بیماری هموروئید

بواسیر متورم شدن سیاهرگ ها در کانال مقعد (بواسیر داخلی) و یا خارج از آن بر روی دریچه مقعدی (بواسیر خارجی) است. درد شدید، خونریزی، سوزش و خارش  مقعد و از همه مهمتر لمس توده های گوشتی خارج شده از مقعد از علائم این بیماری هستند. روشهای درمانی متعددی برای این عارضه وجود دارد، اما تنها روش قطعی برای درمان، از بین بردن این توده در کنار رعایت نکاتی برای پیشگیری از عود مکرر این عارضه است. پس با ما همراه شوید تا شما را با این روش ها  آشنا کنیم:

درمان سریع بواسیر با لیزر

بهترین و نیز سریع ترین روش ممکن که تا به امروز شناخته شده است؛ درمان این بیماری با لیزر است. لیزر سریع؛ سرپایی و قطعی بیماری را رفع میکند. پروسه درمان سریع بواسیر خارجی با لیزر، شامل برش بافت یا زائده ایجاد شده با استفاده از اشعه و بدون دخالت چاقوی جراحی است‌.

 لیزر در مطب پزشک و در کمتر از یک ساعت بیماری را رفع میکند. به گونه ای که بیمار نه تنها درد و خونریزی تجربه نکرده بلکه نیازی به تحمل عوارض تزریق داروی بیهوشی نیز نخواهد داشت.

چون این درمان سرپایی انجام شده، بنابراین نیازی به پرداخت هزینه های گزاف بستری در بیمارستان نخواهد بود و بیمار میتواند با هزینه و دردسری کمتر از شر این عارضه خلاص شود.

پزشکان متخصص و حاذق کلینیک نوین برای درمان قطعی بواسیر به گونه ای که امکان بازگشت این بیماری به حداقل ممکن برسد، این روش درمان را به بیماران پیشنهاد می کنند.

مزیت لیزر درمانی

این درمان عوارضی به همراه ندارد اما از مزیت های آن می توانیم به این موارد اشاره کنیم :

  • بدون درد
  • بدون خونریزی
  • سرپایی و سریع
  • هزینه مناسب
  • بدون خطر و درمان قطعی
  • بدون آسیب و عوارضی نظیر بی اختیاری یا عفونت
  • مناسب برای انواع بواسیر
  • دوره نقاهت کوتاه

درمان با رابربند یا کش لاستیکی

۶ روش موثر درمان بیماری هموروئید

منظور از این درمان از بین بردن بواسیر توسط کش پلاستیکی است. عملکرد این درمان به این صورت است که توسط وسیله ای مخصوص کش بر پایه هموروئید بسته خواهد شد. در نتیجه آن، گردش خون در بافت قطع شده و در طی چند روز خشک شده و از مقعد خارج میشود.

این درمان سرپایی است. اما همان طور که ظاهر قضیه نیز مشخص است، به شدت دردناک بوده و بیماران بعد از بسته شدن کش تا دفع آن معمولا درد شدیدی را احساس می کنند. ضمن آنکه همراه با افتادن زائده بیمار دچار خونریزی نیز خواهد شد.

ادامه در صراط نیوز



:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 ارديبهشت 1399 | نظرات ()