جراحی بواسیر (هموروئید) با لیزر در 1 جلسه بدون درد و خونریزی و نیاز به دوران نقاهت
نوشته شده توسط : jody

انواع بواسیر یا (هموروئید)

عکس هموروئید داخلی و خارجی

عکس شکل بواسیر یا (هموروئید) داخلی و خارجی

  • بواسیر یا هموروئید داخلی در قسمت داخلی رکتوم قرار دارد و نمی تواند احساس شود، مگر اینکه پرولاپس پیش آمده و از مقعد بیرون بزند و باعث ایجاد درد و خارش شود.

بواسیر یا هموروئید خارجی در زیر پوست در قسمت بیرونی مقعد قرار دارد.علائم ممکن است شامل خونریزی توام با حرکت روده و دفع مدفوع و وجود توده ای کامل که می تواند در ناحیه مقعد احساس شود.

بواسیر یا هموروئید خارجی ترومبوزه زمانی رخ می دهد که خون در داخل رگ های خونی لخته شده و ممکن است که باعث ایجاد درد و تورم قابل توجهی شود.

شما چگونه می توانید متوجه شوید که بواسیر یا (هموروئید) دارید؟

شایع ترین نشانه ها و علائم در این مورد خونریزی بدون درد است.ممکن است خون قرمز روشن بر روی مدفوع، روی کاغذ توالت دیده شود و یا اینکه بر روی کاسه توالت افتاده باشد.خونریزی معمولا به خودی خود محدود و کمتر می گردد.

 بواسیر- هموروئید داخلی و یا پرولاپس شده(بیرون زده) چیست؟

در اغلب موارد، بواسیر یا (هموروئید) داخلی هیچ نشانه ای ندارند، اما تنها در صورت وجود خونریزی همزمان با حرکات روده ای متوجه این موضوع شده و یا در مورد بواسیر یا (هموروئید) پرولاپس یافته که در ناحیه مقعد احساس می شوند.این موضوع ممکن است باعث ایجاد خارش و درد و همچنین خونریزی شود.

بیرون زدگی یا پرولاپس یک بواسیر یا همان هموروئید داخلی موقعی رخ می دهد که هموروئید داخلی متورم شده و از محل استقرار اولیه خود در رکتوم به سمت مقعد می روند.

نشانه های بواسیر یا (هموروئید) داخلی پرولاپس یافته:

  • می تواند به عنوان یک توده در خارج از مقعد احساس شود
  • می تواند با وارد ساختن فشار آرامی از طریق مقعد به سمت داخل رانده شود، این مساله ممکن است که محل استقرار هموروئید را برطرف نماید، اما خود مشکل بواسیر را برطرف نمی کند
  • ممکن است به اندازه ای بزرگتر و متورم تر شود که دیگر نتوان آن را با فشار به عقب و داخل برگرداند
    می تواند مزاحمت و انسداد ایجاد نماید، که نیازمند اقدامات فوری پزشکی است
  • بواسیر یا (هموروئید) همچنین ممکن است باعث ایجاد خارش مقعدی و احساس دائمی نیاز به دفع مدفوع، گردد.

درجات بواسیر یا هموروئید داخلی

  • درجه 1: رگهای خونی برجسته بدون پرولاپس
  • درجه 2: پرولاپس قابل تحمل، اما با برطرف شدن خود به خودی
  • درجه 3 : پرولاپس قابل تحمل، اما نیاز به اقدامات درمانی اولیه و پایه ای
  • درجه 4: پرولاپس با عدم موفقیت در اقدامات درمانی اولیه و پایه ای

علائم و نشانه های بواسیر خارجی یا بواسیر ترومبوزه چیست؟

بواسیر یا (هموروئید) خارجی ترومبوزه یک وضعیت دردناک هستند. این حالت زمانی اتفاق می افتد که یک لخته خون در داخل رگ های هموروئیده شده ایجاد می شود و باعث ایجاد التهاب و تورم می گردد.

هنگامی که یک لخته خون در یک هموروئید اتفاق می افتد، بواسیر متورم تر خواهد شد. این تورم منجر به افزایش درد خواهد شد.

درد معمولا با حرکات روده ای بدتر می شود و ممکن است که در موقع نشستن افزایش یابد.

یک هموروئید خارجی ترومبوزه، ممکن است به خودی خود برطرف شود،با این حال، این وضعیت اغلب به انجام اقدامات پزشکی نیاز دارد.وجود خون و خونریزی همراه با حرکات روده ای و دفع مدفوع هرگز طبیعی نیستند و بایستی حتما به یک پزشک برای بررسی بیشتر مراجعه نمود. در حالی که بواسیر شایع ترین علت خونریزی همراه با حرکات روده است،

ممکن است دلایل دیگری از جمله بیماری های التهابی روده، عفونت و تومورها نیز برای ایجاد خونریزی وجود داشته باشند.

تصویر هموروئید خارجی

تصویر شکل بواسیر یا (هموروئید) خارجی

علل رایج درد رکتوم

چهار علت شایع برای درد،فشار و یا ناراحتی رکتوم، عبارتند از:

  • هموروئید
  • شقاق مقعدی
  • اسپاسم های مقعدی آنی و زودگذر
  • دیگر اسپاسم های عضلانی دائمی (سندرم( Levator ani

شکل رکتوم هموروئیدی

عکس شکل رکتوم هموروئیدی

تفاوت های بین بواسیر یا (هموروئید) داخلی، خارجی و یا ترومبوزه چیست؟

هموروئید داخلی یک رگ خونی متورم است که از داخل رکتوم و بالای خط پکتینات بوجود می آید. این نوع هموروئید هیچ علامت و نشانه ای را ایجاد نمی کند، مگر اینکه خونریزی همراه با حرکات روده ای ایجاد شود، و یا اینکه دچار پرولاپس شده و بعد از آنکه از مقعد خارج شود، قابل حس کردن باشد.

یک بواسیر یا (هموروئید) خارجی از تورم عروق خونی که مقعد را فراتر از خط پکتینات احاطه کرده اند، ایجاد می شود.آنها مشکلات زیادی را ایجاد نمی کنند مگر اینکه به سرعت در حال گسترش و لخته شدن باشند. معمولا این لخته ها به طور خود به خودی برطرف شده و پوست ناحیه را ترک می کنند.

بواسیر یا (هموروئید) خارجی ترومبوزه زمانی اتفاق می افتد که لخته شدن خون که در یک هموروئید خارجی شکل می گیرد، برطرف نشده و باعث افزایش تورم و درد در بافت هموروئیدی می شود.

علل ایجاد هموروئید- بواسیر چیست؟

بواسیر یا همان هموروئید شریان و یا ورید نیستند، بلکه رگ های خونی طبیعی هستند که تحت عنوان سینوسوئید ها نامیده می شوند و در محل دیواره هایی قرار دارند که رکتوم و مقعد را احاطه کرده اند. هنگامی که فشار وریدی درون این رگ های خونی افزایش می یابد، هموروئید ها متورم و منبسط می شوند، زیرا خالی شدن خون از آنها بسیار دشوار است. این موضوع باعث ایجاد شایع ترین نشانه های بواسیر- هموروئید که همانا خونریزی و تورم هستند، می شود.

وضعیت ها و شرایط معمول و رایجی که باعث افزایش فشار داخل رگ های خون هموروئیدی و منجر به ناهنجاری های مربوطه می شوند، عبارتند از:

  • زور زدن زیاد برای حرکات روده و دفع مدفوع.این مساله ممکن است به علت وجود یبوست و یا اسهال باشد.
  • نشستن های طولانی ، از جمله در توالت
  • نداشتن ورزش و تمرینات بدنی
  • رژیم کم فیبر
  • چاقی
  • بارداری
  • سرطان کولون
  • بیماری های کبدی
  • بیماری های التهابی روده
  • مقاربت مقعدی
  • آسیب های نخاعی

بواسیر یا (هموروئید) چگونه تشخیص داده می شوند؟

تشخیص بواسیر یا (هموروئید) معمولا با اخذ تاریخچه از بیمار و انجام معاینه بالینی توسط متخصص مراقبت های بهداشتی انجام می شود. معاینه مقعد و انجام آزمایش انگشتی رکتوم اغلب انجام می شود. با توجه به وضعیت، سوابق پزشکی قبلی، داروها و وضعیت ثبات بیمار، اقدامات درمانی ممکن است که بدون انجام تست های بیشتر اجرا شوند.

بواسیر یا (هموروئید) داخلی ممکن است توسط معاینه بالینی تشخیص داده نشود؛وممکن است که حتی با آزمایش انگشتی رکتوم احساس نگردند.

هنگامی که پزشک مقعد را معاینه می کند، ممکن است که هموروئید های داخلی و خارجی پرولاپس یافته مشاهده شوند.

بواسیر یا هموروئید خارجی پرولاپس یافته ترومبوزه ،صرفا با نگاه کردن به ناحیه مقعدی تشخیص داده می شود.
اگر نگرانی در مورد اینکه آیا خونریزی قابل ملاحظه ای رخ داده است یا خیر وجود داشته باشد، معمولا یک
آزمایش شمارش کامل خون (CBC) برای اندازه گیری هموگلوبین خون و هماتوکریت و شمارش پلاکت ها باید انجام گیرد.اگر بیمار از وارفارین (کومادین) استفاده می کند، ممکن است آزمایش زمان پروترومبین (PT) یا INR برای اندازه گیری سطح لخته شدن خون نیز انجام شود.

چگونه از بواسیر-هموروئید خلاصی یابید؟

چند روش درمان خانگی طبیعی برای درمان بواسیر-هموروئید وجود دارد، به عنوان مثال حمام گرم Sitz، تغییرات تغذیه ای، نرم کننده های مدفوع و ورزش کردن، استفاده از داروهای تجویزی و یا حتی داروهای بدون نیاز به نسخه پزشک و یا انجام اعمال جراحی از قبیل بستن باند لاستیکی،اسکلروتراپی، لیزر درمانی، هموروئیدکتومی و هموروئیدکتومی استاپل نیز ممکن است که برای درمان هموروئیدها لازم باشند.

درمان هموروئید-بواسیر

بواسیر-هموروئید خارجی و داخلی با انجام یک معاینه بالینی و اخذ تاریخچه بیمار توسط یک متخصص مراقبت های بهداشتی تشخیص داده می شود. همچنین ممکن است که انجام سیگموئیدوسکوپی و یا کولونوسکوپی برای بررسی علل دیگر ایجاد خون در مدفوع ،توسط پزشک مربوطه تجویز شود.

درمان های متعددی درمورد هموروئید در دسترس هستند و شامل داروها و درمان های خانگی، مانند داروهای بدون نیاز به نسخه از قبیل نرم کننده های مدفوع،کِرِم ها و شیاف های تسکین دهنده و کاهنده درد و التهاب بافت هموروئید، تغییر در رژیم غذایی؛ حمام سیتز؛ ورزش؛ یا جراحی می شوند.

می توان از بروز هموروئید با نرم نگاه داشتن مدفوع ، باورزش منظم، استفاده از یک رژیم غذایی با فیبر بالا، نوشیدن مقدار زیادی مایعات ؛اجتناب از فشار در حرکات روده و اجتناب از نشستن برای مدت زمان طولانی به خصوص در زمان توالت،جلوگیری کرد.

درمان بواسیر یا (هموروئید) داخلی

از بارزترین نشانه های بواسیر داخلی، خونریزی قرمز روشن بدون احساس درد در هنگام مدفوع کردن است که امکان دارد قطره قطره و یا گاهی بیشتر و کمتر باشد. بیرون زدگی و یا پرولاپس نیز از سایر نشانه های بارز آن به شمار می آید. در بعضی مواقع درد به دلیل ایجاد لخته و یا زخمی و یا به دلیل گیر افتادن (مختنق شدن ) نیز به وجود می آید و گاهی ممکن است درد همراه با خارش باشد.

از روش های درمان بواسیر داخلی مصرف روزانه ۸ لیوان آب ،مصرف روزانه-۳۵ -۲۵ گرم از فیبر ها (مصرف انواع آلوها ،سبزیجات و صیفی جات و میوه ها بجز موز ،به ، خرمالو ، توجه بفرمائید که هر ۱۰۰گرم خیار فقط ۱-۲ گرم فیبر وهر ۱۰۰ گرم کرفس تنها ۷ گرم فیبر دارد)، خوردن ملین ها و لگن آبگرم ۳۹-۴۰ درجه، بدون بتادین ونمک و… هر دفعه ۱۵ دقیقه و ۳-۵ بار در روز. ( تحت هیچ شرایطی نخواهید ب زور زدن مدفوعتان را دفع کنید)

تممی این درمان ها برای درمان بواسیر داخلی ضروری هستند و حتی در درمان هموروئید های درجه ۱و۲ نیز نقش بسزایی دارد اما در بعضی مواقع هم این روش ها پاسخگو نیست و بایستی اقدامات سرپایی پزشکی دیگری نیز انجام شود مثل فتوکوآگولیشن با اشعه مادون قرمز که همان (IRC ) میباشند.

درمان بواسیر یا (هموروئید) خارجی

درمان بواسیر بسته به میزان حاد بودن آن، به چند روش درمان می شود. برخی از درمان های عمومی و ابتدایی که شاید  پزشک متخصص بواسیر به شما توصیه کند شامل یخ هایی جهت کم کردن تورم، شامپوها یا کرم های کاهنده خونریزی می باشد.

این گزینه ها می تواند به کسانی که مبتلا به بواسیر خارجی با شدت کمتری هستند کمک کند. ولی اگر میزان دشدت بواسیر فرد  بیشتر باشد، به احتمال زیاد پزشک، روند درمان را به صورت عمل جراحی را پیشنهاد می کند.

درمان های جراحی شامل موارد زیر است:

  •  حذف هموروئید، تحت عنوان هموروئیدکتومی
  •  سوزاندن بافت هموروئید توسط اشعه مادون قرمز، لیزر یا انعقاد الکتریکی.
  •  ایجاد لایه سازی به جهت کاهش بواسیریاهموروئید.

آزمایشات دیگری نیز جهت ارزیابی ، تشخیص و درمان بواسیر مورد استفاده قرار می گیرد. که شامل:

  • معاینه دیجیتال رکتوم
  • کولونوسکوپی
  • آنوسکوپی

پزشک متخصص بواسیر در مرحله اول تشخیص را با یک معاینه فیزیکی آغاز می نماید. در مورد بواسیرخارجی، این آزمایش و معاینه فیزیکی بسیار پر کاربرد است و پزشک، به سسادگی می تواند بواسیر خارجی را تشخیص دهد.

زمان مراجعه به دکتر متخصص و مراقبت های پزشکی جهت درمان بواسیر یا (هموروئید)

خونریزی از رکتوم و یا مقعد هرگز طبیعی نیستند و اگرچه بواسیر-هموروئید از شایع ترین علت خون در مدفوع هستند، اما باز مستلزم مراجعه و مشورت با پزشک متخصص در این رابطه می باشند. برخی علل و عوامل دیگر برای ایجادخونریزی مقعدی نیزوجود دارند که البته می توانند بسیار جدی نیز باشند. بیماری های التهابی روده و سرطان روده بزرگ می توانند با خونریزی رکتوم همراه باشد. وجودخون در مدفوع هرگز نباید نادیده گرفته شود.

اگر فرد داروهای ضد انعقاد مانند Warfarin،Dabigatran ، Rivaroxiba ، Apixaban، Clopidogrel ،Prasugrel و یا Enoxaparin مصرف می کند، بایستی اقدامات پزشکی فوری در مورد او اجرا شود.

افراد مبتلا به علائمی مانند سرگیجه و ضعف ممکن است که خونریزی زیادی داشته باشند و لذا ممکن است که نیاز به مراقبت های فوری بیشتری داشته باشند.

بواسیر یا (هموروئید) باعث ایجاد دردهای شکمی نمی شوند که همراه با خونریزی باشند، ولی در صورت وجود خونریزی همراه با درد های شکمی، بایستی بلافاصله مراقبت های پزشکی انجام شوند.

بواسیر یا (هموروئید) پرولاپس یافته که نمی تواند از طریق مقعد به داخل و عقب رانده شود ، نیازمند مراقبتهای پزشکی است.
بواسیر یا (هموروئید) خارجی ترومبوزه ممکن است درد زیادی برای شخص ایجاد کند و ممکن است برای از بین بردن لخته به انجام اقدامات پزشکی نیاز باشد.

بهترین پزشک متخصص برای درمان بواسیر یا (هموروئید)

هموروئید یک مشکل رایج می باشد که باید توسط و اغلب ممکن است توسط بهترین دکتر عمومی،دکتر داخلی و یا دکتر اورژانس درمان شوند. همچنین ممکن است که جراحان برای برداشتن بواسیر از نوع بزرگ و التهاب یافته اقدامات جراحی را انجام دهند.

بهترین پزشک متخصص درمان هموروئید

بهترین پزشک متخصص درمان بواسیر-هموروئید

درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر در کلینیک مهنا

جراحی با لیزر یکی از انواع نوین عمل درمان بیماریهای نشیمنگاهی بشمار می آید در جراحی با لیزر به علت برش و انعقاد خون پس از بریدن، محل جراحی به طور کامل برای جراح باز و شفاف میشود و کاملا ریشه ها و شاخه های جانبی را می تواند به وضوح ببیند و امکان این که ریشه ها ناقص سوزانده شوند را به میزان زیادی کاهش می دهد به همین خاطر است که امکان برگشت بسیار کم و در حد صفر میشود.

در کلینیک مهنا ما توانسته ایم با استفاده از بهترین و مجهز ترین دستگاه های لیزر درمانی و همچنین کادر مجرب و حرفه ای بیماران عزیز را درسریع ترین زمان ممکن بدون بیهوشی، درد و خونریزی و بدون بازگشت معالجه نموده به طوری که آن ها هیچ نوع دردی را متوجه نشوند و بلافاصله پس از عمل لیزر بتوانند به فعالیت های روزمره خود ادامه دهند.

هزینه عمل لیزر درمانی بواسیر

هزینه های درمان با لیزر متغیر هستند و هرگز از هزینه درمان به روش سنتی بیشتر نمی باشد خوشبختانه در حال حاضر بیمارانی که از بیمه تکمیلی برخوردار هستند، با رایزنی های انجام شده می توانند پس از جراحی با نامه ای از سوی پزشک خود مبلغ عمل خود را از بیمه دزیافت نمایند.

در بیشتر بیماران تا وقتی که معاینه نشوند پزشک قادر نخواهد بود بیماری آن ها را تشخیص دهد . حال آنکه باید تشخیص داده شود آیا بیمار با درمان دارویی بهبود می یابد یا نیاز به جراحی با لیزر دارد. به همین خاطر در تماس تلفنی نمیتوان در خصوص هزینه ریالی بیماری مبلغ واحدی را عنوان کرد. حتی اگر بیمار دارای علائم مشخصی از بواسیر را داشته باشد بایستی حتما معاینه شود به این دلیل که یك بیماری ممكن است در افراد گوناگون علایم متفاوتی داشته باشد.

منبع:http://jarahlaser.com




:: برچسب‌ها: بواسیر , هموروئید , درمان بواسیر با لیزر , درمان هموروئید با لیزر , درمان بواسیر , درمان هموروئید ,
:: بازدید از این مطلب : 841
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 آبان 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: